NE PODNOSI GA! Luna oplela po bivšem dečku: Nisam droljetina kao Iva, Marko hoće samo da je je*e!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani poludela kada je čula da njen bivši dečko Marko Miljković preko nje hoće da smuva Ivu Grgurić, bivšu devojku Stefana Karića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Emisija Premijera
Luna Đogani

Naime, Lunina drugarica za Rijaliti je otkrila kako je bivša pobednica "Zadruge 2" bila van sebe kada je čula da je Marko rekao Ivi da je ista ona.

- Luna nije mogla da veruje da je Marko tako licemeran i da i dalje na kontu nje želi da opstane u rijalitiju. Nju je posebno zabolelo to što je poredi sa Ivom, pa mi je rekla: "Reci mi da li sam ja posle svega što smo prošli zajedno zaslužila da me poredi sa jednom droljetinom koja spava sa matorica za pare. Nije me poštovao ni u vezi, a vidi šta mi sada radi. Pa i Sloba je ispao više fer prema meni nego on" - priča Lunina drugarica kako joj se Đoganijeva jadala pa nastavila:

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Sloba

- Ja nju razumem i zaista je sve u pravu što kaže. Luna je imala nervne slomove zbog njega, suprotstavila se rođenoj majci, a on joj tako vraća. Poludela je, sećam se da mi je rekla da i dalje Marko sve planski radi: "Evo vidi ga, opet preko mene hoće nešto da dobije. Kao ta droljetina i ja smo iste. Ma on je, bre, to rekao samo da ga narod ne bi osudio zato što smo skoro raskinuli, a on hoće Ivu da je*e, pa sad kao u njoj vidi mene, ološ jedan raspali", tako mi je bas pričala.

Ivi govori da ga podseća na mene samo da ga narod ne bi osudio, kaže Đoganijeva

Inače, Marko je od samog ulaska pokazao interesovanje za Ivu, ali je to lukavo uradio. Prvo je porazgovaramo sa Gagijem Đoganijem i ispitao ga da li mu je OK da on ima neku devojku unutra. Nakon što je dobio potvrdan odgovor od Luninog oca, on je krenuo u osvajanje Grgurićeve sa izgovorom da mu prija jer ga podseća na bivšu.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

Podsećamo da su Luna i Marko nedavno raskinuli, a kao povod su naveli da se nisu slagali i da je bilo dosta trzavica u njihovom odnosu, ali da se ne mrze.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Miljković Ivi donosi kafu u krevet!

Miljković se kao pravi džentlmen ponudio da skuva Ivi prvu kafu i odneo joj u krevet, što je ona prihvatila sa oduševljenjem.

- Nisam ti stavio šećer, nisam želeo da rizikujem. Piješ sa šećerom, inače - pitao je Miljković, a Iva mu je kroz smeh odgovorila.

- Nema veze, inače pijem. Hvala ti, divan si.

Foto: Instagram.com/iva_grgurić

Iva: Marko je moj tip muškarca!

Iva je ustala i pred svima priznala da je Marko dečko sa kojim bi ona vrlo rado bila.

- Marko lepo izgleda, definitivno ima karakteristike dečka sa kojim bih ja bila, jednostavno je moj tip. Zgodan je, šaljivdžija, nekako mi je baš markantan tip. Ja sam već bila u vezi tako da ne znam da li je moguće da budem i sa njim u rijalitiju pored bivšeg Stefana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko: Otpozadi je ista Luna!

Marko nije krio svoja osećanja, pa je priznao svima da ga Iva mnogo podseća na bivšu ljubav, posebno otpozadi.

- Iva je veoma fizički lepa, sa leđa podseća na Lunu, imaju kosu istu. Nije mi sve edno kad je gledam otpozadi - rekao je Marko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mane

11.02.2020 11:50

Prava je istina da Luna za sebe kaže šta je.

Odgovori 18 3
Deka

19.02.2020 00:11

@Mane - Luna je za sebe kazala da je nemoralna ljubavnica i da ne zaslužuje nikakvu nagradu u Zadruzi.

Srba

18.02.2020 21:03

Isto radi sa obe.