Ovo niko nije znao! David uhvatio Anu i Janjuša kako se grle, pa hteo da ga prebije: Evo šta se desilo van kamera na "Zadrugoviziji"!

Autor: Svet

Zadruga

11.02.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali zbog čega je došlo do svađe između Davida Dragojevića i Ane Korać posle "Zadrugovizije", a sada je isplivala informacija da se to dogodilo zbog Marka Janjuševića Janjuša.

RepublikaFoto: Printscreen
Janjuš, Ana, David

- David Dragojević nije imao u planu da uđe u ovu sezonu rijalitija, ali pošto je Ana Korać pristala, danima nije mogao da podnese da gleda kako je Marko Janjušević Janjuš juri po imanju - počeo je priču izvor blizak produkciji rijalitija "Zadruga 3".

- Evo, već danima se svađaju, a još gore je otkako joj neko ostavlja raznorazne ceduljice sa porukama. Posumnjao je odmah na Janjuša, ali mu je Ana rekla da se ne sekira - dodao je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
David i Ana

- Međutim, kada ih je, nakon "Zadrugovizije", uhvatio kako se grle, pao mu je mrak na oči, napao je Janjuša i pokušao da se fizički obračuna sa njim, dok je Ana vikala da je on sve pogrešno shvatio i da će ga odmah ostaviti ako ne prestane da ljubomoriše - zaključuje izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

13.02.2020 00:26

E Davide znaš kako kažu Karma je ku*va, sve ti vrati u životu!!! Aleksandra je plakala zbog tebe dok je gledala šta radiš u prošloj Sezoni. Bog sve vrati u životu, sad je red da ti palčeš!