(FOTO) SKANDALOZNO: Toma i Nadežda prodaju svoju bebu: Šokantan status izazvao gnev fanova!

Autor:

Zadruga

09.02.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato da će nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga", Tomislav Panić i Nadežda Biljić postati roditelji. Međutim, njihova sreća je za jednog, sada već starog člana njihove porodice, "nesreća". Njih dvoje imaju psa po imenu Longo, koga su odlučili da prodaju, upravo zbog činjenice da će dobiti dete.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma...

Naravno, ova odluka je naišla na negodovanje mnogih njihovih pratilaca, s obzirom na to da se radi o odbacivanju jednog nevinog živog bića.

Da stvar bude još "zanimljivija", Toma je objavio oglas na kom je obavestio ljude da zapravo prodaje psa. Dakle nije se odlučio na udomljavanje ili poklanjanje, već je usput smislio i da zaradi na životinjici.

- Longo traži novog gazdu! Zamolio bih da se jave samo ozbiljni kupci, jer Longo je ozbiljan pas. Star je 5 meseci i pogodan je za putovanja, ko voli da putuje. Nisam u mogućnosti da čuvam psa, jer je prevelika obaveza s obzirom da cu uskoro postati roditelj. Baš iz tog razloga, veoma teškog srca, moram da ostanem bez psa. Inače je hiperaktivan i voli decu, takođe je jako umiljat i nežan - napisao je Toma.

Foto: instagram.com/iamtomapanic
Tomina objava...

Zanimljivo je i da je Panić istakao kako Longo voli decu, ali izgleda to nije dovoljno da ga zadrži u svom domu.

Svakako se nadamo da će kuca naći odgovarajući smeštaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading