Kako smiriti strasti u ljubavnom četvorouglu: Sanja Stanković iskreno o Luni, Matoroj i bivšem dečku

Autor:

Zadruga

08.02.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mislili da je veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore samo još jedan u nizu marketinških trikova, ali su one definitivno pomerile granice ljubavi. Najkontorverzniji su par još iz prve sezone najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga", međutim, uprkos svemu tome, izgleda da su stvari počele da idu u nešto drugačijem smeru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana i Sanja...

Budući da se u poslednje vreme dosta pisalo da je Sanja ostavila Jovanu, Stankovićeva je ekskluzivno za naš portal otkrila šta će da uradi po pitanju veze sa Matorom, ulasku u "Zadrugu", koga od rijaliti učesnika ne može da podnese, odnosu sa bivšim dečkom, ali i koji novi biznis je pokrenula.

* Kako komentarišeš Matorino učešće u "Zadruzi“, kakav je sada vaš status veze, imaš li i dalje osećanja prema njoj?

- Nas dve smo i dalje u vezi, svašta se pisalo i komentarisalo kako sam ja nju ostavila, ali to nije tačno, nas dve smo i dalje zajedno, iako je ona mene razočarala nekim postupcima. Bilo bi sada jako glupo da ja nju ostavim, a ona je unutra, moramo da popričamo u četiri oka kad ona bude izašla, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo.

* Da li si se čula sa Lunom Đogani obzirom da se pisalo da je ona glavni uzrok vašeg raskida?

- To je samo kap koja je prelila čašu. Luna i ja nismo u kontaktu, ali ona nije kriva, već Jovana i njeni postupci. Jovana je znala da će mi to smetati, jer smo se prošle godine ona i ja svađale upravo zbog Lune i na kraju je opet napravila istu grešku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

* Da li planiraš da uđeš u Zadrugu?

- Ne pada mi na pamet.

* Šta imaš da kažeš vezano za Anu Korać, kakvo je tvoje mišljenje o njoj?

- Anči i ja smo se videle par puta pre nego što je ona ušla u rijaliti, snimale smo emisiju i nekako izgladile odnos, ali nismo potezale temu zbog čega smo se svađale, nego smo jednostavno prećutno prešle preko svega i nastavile druženje.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Korać...

* Svi smo imali priliku da vidimo snimke na kojima si u društvu bivšeg dečka. Da li Matora zna da si u kontaktu sa njim i da li bi joj to smetalo?

- Matora to trenutno ne može da zna jer je unutra. Ja sa tim dečkom nisam imala kontakt do skoro zato što mi je trebala neka pomoć, nešto privatno da mi pomogne, a on je naravno to mogao. Ja u tom trenutku nisam imala auto, pa sam ga pozvala, jer sam imala saobraćajnu nesreću 30. decembra i on se ponudio da me odbaci na infuziju pošto sam bila bolesna. Nemam nikakav kontakt sa njim, mi smo ostali u okej odnosima, ali znam da bi joj smetalo, naravno da znam, ali eto jednostavno mi je trebala pomoć.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Sanja sa bivšim dečkom...

* Ima li neko u "Zadruzi" ko te posebno nervira?

- Mensur. Ne želim nikoga da vređam, ali on je pravi klošar. Glumi neko ludilo, nešto se busa, a ja takve muškarce ne podnosim. Ogavan mi je i pravi je seljak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić...

Sanja nam je otkrila i da je rijaliti za nju prošlost i da se sada posvetila novom poslu:

- Sem što ću se baviti muzikom, otvaram i atelje za tri meseca, na Instragamu radimo prodaju haljina. Počela sam da dizajniram haljine, dobro ide i cilj mi je da se posao proširi i da lepo počne da radi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Stanković...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading