NIKO IH NIKADA NIJE VIDEO! Otkrivamo najmračniju tajnu Lepog Miće: Ovo je užasna istina o njegovoj ženi i ćerki!

Autor:

Zadruga

08.02.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, niz godina unazad je veteran po rijaliti šou programima i svakako jedan od onih najjačih i najiritantnijih igrača, koji je uvek spreman da se dobro posvađa, ali i da zakuva čorbu većini svojih saigrača. On mnoge tajne zna o svakome, svi mu se poveravaju, glumi očinsku figuru mladima u rijalitiju, ali svoj život i svoje tajne krije i od zadrugara i od javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Naime, Mića tokom svakog svog boravka u rijalitiju - bila to "Farma" u kojoj je počeo da gradi karijeru rijaliti igrača ili sada "Zadruga", malo, skoro nikada, nije spominjao svoju porodicu. Ono što se samo zna je da ima ženu i ćerku, koje se tokom svih ovih godina njegovog učestvovanja nikada nisu pojavile u javnosti, niti su Mići ikada pružile podršku u nekoj emisiji. Postavlja se pitanje ne samo da li one toliko ne žele medijski da se eksponiraju pa ih nema ni na mapi, nego i zašto pevač nema ni prijatelje koji bi se oglasili?

Nas je zanimalo šta se krije u privatnom životu Lepog Miće, pa smo povodom toga pozvali čuvenog stručnjaka za zavezde, astrologa Dušana Veličkovića, koji nam je dao kompletnu pevačevu "istoriju", ujedno razrešivši nedoumice oko njegove porodice.

- On je bolesno uvredljiv čovek, čovek koji bi sve dao za pare, čista prostitucija. Glumi neki moral, a nenormalno je gord bez ikakvog pokrića, stend up komičar pun zlobe i pakosti. Nije kompetentan za stvari o kojima hoće da morališe, samo blebeće i napada, ne ide kući iz rijalitija, priča o porodici koju niko nije video. Žena i ćerka se ne ponose njime, u ilegali su i sakrile su se u mišju rupu. Ja ne verujem da je on u prvom braku, sve je pod velikim velom tajne, i sve je laž, kao i njegov datum rođenja. Mislim da on uopšte i nije u braku, to je samo za javnost. On ima ženu na papiru, ali se razišao sa njom. Ćerka mu je promenila prezime i pobegla negde da ne znaju za nju. Ima spornu porodičnu karmu i u nekom prošlom životu je digao ruku na sebe. Vuče ozbiljne strahove i frustracije iz Bosne kroz život i u rijalitiju leči depresiju. On mora da bude tamo kako ne bi završio u Lazi, jer mu to dođe ko terapija. Ima ozbiljnu neurozu, i nije mu lako.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading