(VIDEO) Definitivno kraj! Zadrugarka javno priznala: Mi više nismo zajedno!

Autor:

Zadruga

06.02.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Milice Kemez i Bore Santane je veoma turbulentan, a prilikom svađe su jedno drugome izgovorili brojne uvrede preko kojih zadrugarka ne može da pređe.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Tokom gostovanja u radio "Amneziji" Milica je progovorila o svom odnosu sa Borom i priznala javno da njih dvoje nisu u vezi.

Odnos Milice Kemez i Bore Santane je veoma turbulentan, a prilikom svađe su jedno drugome izgovorili brojne uvrede preko kojih zadrugarka ne može da pređe.

- Da li vaša svađa ima veze sa Borinim proglašenjem gradonačelnika? - glasilo je pitanje Dragane Mitar za Milicom Kemez.

- Apsolutno nema veze sa tim. Ja sam tu da Boru podržim. Ja znam koliko je njemu stalo do takvih zadataka. On je bio proglašen i za šefa fabrike. On je stvoren za to... Ostali su ljubomorni na to. Ja sam njemu prešla preko nekih svađa, zbog kojih mi on stvara tenziju. Drago mi je što je Bora dobio ovaj zadatak. Trenutno je situacija na stend baju, mi nismo zajedno. Pustićemo da se slegnu utisci. Neću da budem povedena svađom. Ja ne znam odakle su njemu ispale sve te reči i uvrede. Pustićemo da vreme učini svoje - rekla je Milica Kemez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasoje

07.02.2020 13:36

Bora nema ni jednog prijatelja. Bora Satana mrzi ceo svet. Uzlio se. Ni devojka, ni mesto gradonačelnika ga nisu usrećili.