Ocu još uvek ne sme na oči: Marijana Zonjić otkrila kod koje mega poznate zadrugarke živi nakon diskvalifikacije!

Autor: Espreso

Zadruga

05.02.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Marijana Zonjić je svoju popularnost stekla i u rijalitiju "Zadruga" gde je bila učesnica čak dve sezone. Ipak, Marijana nije dočekala kraj "Zadruge 3" jer je diskvalifikovana odlukom produkcije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić...

Prašina koja se podigla oko diskvalifikacije Marijane Zonjić nikako da se slegne!

Reč je o tvrdnjama da produkcija navodno sipa zabranjene supstance u pića zadrugarima, što je od strane produkcije ocenjeno kao "neosnovano, u najmanju ruku".

Marijana je sada za beogradske medije otvorila dušu i ispričala kako se oseća posle celog skandala koji se još nije stišao.

- Bolje sam nego što sam bila, hvala Vam na pitanju. Nisam još bila kući i nisam videla porodicu, imam neku svirku pa kada to završim taman ću da popričam sa svojima. Nisam znala šta ću, kako ću pa sam bila par dana kod Aleksandre Subotić i njenog dečka da malo odmorim mozak - počela je Marijana i dodala da se oporavlja, ali i da nije još izašla ocu na oči.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i Peca...

Marijana je u rijalitiju započela vezu sa Kendijem, a njih dvoje su publici bili jedan od omiljenih parova, ako ne čak i najzanimljiviji s obzirom da su se rodile iskrene emocije koje i sada traju. Na pomen njegovog imena Marijana je odmah razvukla osmeh preko lica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić...

- To je jedini dečko koji se meni zapravo svideo u rijalitiju, od svih rijalitija. Nadam se da mu neće puniti glavu o meni unutra - otkriva Marijana svoja nadanja da će se romansa nastaviti i u spoljnom svetu.

Marijana je ovom prilikom ispričala da je tek napolju videla koliku podršku fanova ona i Kendi imaju, pa otkrila da je sve do sada imala muškarce koji su ženskaroši, a kako je ona baksuz u ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.02.2020 17:03

Zaboravila Teču iz Beča (Lazić Rade).