Miljana je nepečatirana krmača: Kulićka i Karić u žestokom klinču!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić i Miljana Kulić su se žestoko posvađali nakon velike polemike o poljupcu sa Ivom Grgurić, a obezbeđenje je moralo da uđe u kuću kako ne bi došlo do konflikta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Miljana

Dok se Nišlijka ubacivala u njegovo izlaganje, on joj je rekao da je debela, a ona mu je odmah prišla i rekla da je mali, a sukob se produbio kada je Miljana počela da ga dodiruje, što je Stefana razjarilo.

Stefan: Što me pipaš? To možeš Nikšu da pipaš. Vidi kolika si. Dupe nije moglo da ti prođe kroz prozor kad si htela da pobegneš. Idi seri u kadu. Zato imaš kadu u apartmanu.

Miljana: Mali, ja se tebe ne plašim. Dupe bi dao zarad podrške. Nemoj da se praviš dobar kada nimalo nisi fin. Ja mogu da smršam, a ti ne možeš da porasteš. Ti si mali miš. Konačno pokazuješ svoje pravo lice. Ti bi mene tukao da nema kamera jer si agresivac.

Idi seri u kadu. Zato imaš kadu u apartmanu, rekao je zadrugar Miljani

Stefan: Ti si nepečatirana krmača. Pitaj mamu zašto nisi pečatirana. Ukrotite ovu šarulju.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog obračuna između Miljane i Stefana, koji su bili na ivici da se pobiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading