Otkrivamo Miljkovićev plan da poravna račune sa Stefanom zbog Lune!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i bivši dečko Lune Đogani Marko Miljković iznenadio je milione gledalaca ulaskom u treću sezonu najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga". Iako mu je kruna izmakla za dlaku u drugoj sezoni, jer je tada pobedu odnela njegova tadašnja draga, Miljković nije prosperirao nakon rijalitija, te je odlučio da novac zaradi na isti način. Međutim, ovog puta u Imaginarijumu je kao slobodan momak, a kako Srpski telegraf saznaje, spremio je osvetu za Stefana Karića.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Marko Miljković

Kako izvor blizak Miljkoviću navodi, on ima pik na Stefana odavno zbog toga što se pričalo da je bio sa Lunom u šemi i da je ona bila u njegovoj vili. Pošto ga je Luna ostavila i gradi svoju karijeru, dok on mora ponovo da sedi u rijalitiju, smislio je način da napravi igru oko sebe zarad kadra, ali i da vrati Kariću milo za drago.

- Marko je veoma posesivan tip i zavidan, iako se svim silama trudi da se predstavi drugačije javnosti. Bio je previše ljubomoran na Lunu i njen uspeh, ali i na sve muškarce sa kojima je pre njega bila. Stalno joj je pravio probleme ako negde sretne Slobu ili Gastoza, isto tako je ljubomoran i na Stefana. Kada je video koliko je Karić popularan u trećoj sezoni, odlepio je - navodi izvor i tvrdi da mu se Luna nije mešala u odluku da li će da se vrati u rijaliti.

 Luna ne zna ništa o Markovim planovima, a pošto joj je i dalje stalo do njega, trudi se da i ne prati rijaliti

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Marko i Luna su bili u vezi

- Luni je bitno da ona više nema razloga da ulazi, sada je fokusirana na svoju karijeru, nove projekte, ona je svoje odradila u "Zadruzi". On je pukao finansijski, taj brend kojim je mislio da okrene lovu mu je načisto propao i nije imao drugog izbora. Kada se dogovorio da se vrati u "Zadrugu", odlučio je da ovog puta ne protraći priliku za popularnost, pa je osmislio taktiku. Čim uđe u "Zadrugu", krenuće da muva Ivu Grgurić kako bi izazvao reakciju kod Stefana i napravio ljubavni trougao. Nakon toga njegov cilj je da se ona toliko zaljubi u njega, da više ne pogleda Karića. Misli da će njega to razbesneti dovoljno da pokaže svoju lošu stranu i da ga time izbaci iz trke za glavnu nagradu - objašnjava izvor i dodaje:

- Luna ne zna ništa o Markovim planovima, a pošto joj je i dalje stalo do njega, trudi se da i ne prati rijaliti.

U prilog ovim navodima govori i to što je Miljković prve večeri nakon ulaska legao da spava sa Ivom. Ona je noćila u izolaciji, te je on iskoristio priliku da se osame i da provede noć s njom. Starleta je ipak bila obazriva jer je skinula pidžamu i obukla helanke i majicu kako neko ne bi spekulisao da je nešto među njima bilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan sa Ivom

Marko kuva Ivi jutarnju kaficu

Miljković je rešio da se svojski potrudi oko Ive, te je ustao pre nje i skuvao joj prvu jutarnju kafu. Doneo joj je kafu do izolacije, a ona se oduševila zbog pažnje koju od njega dobija. Nakon toga, veći deo dana proveli su zajedno razgovarajući, a Stefan se, barem za sada, drži na distanci.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Đoganijeva bila sa Karićem u vezi!

Nakon što je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, tada još uvek suprugom Kristine Kockar, Luna Ðogani ponovo je bila uhvaćena sa Kijinim muškarcem, a u pitanju je bio Stefan Karić. Ðoganijeva je jedne noći bila u kući Karića, gde se slikala i uživala u društvu Stefana, koji je poznat kao veliki zavodnik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman: Luna i Stefan su se ljubili u mojoj kući!

Stefanov otac Osman Karić nedavno je otvoreno pričao o Luni, koju je jedno vreme dok je bila u rijalitiju mnogo podržavao. On je priznao da su Luna i njegov sin imali nešto više od prijateljstva.

- Luna je više puta bila u mojoj kući sa Stefanom, tu su se i poljubili koliko ja znam, iako ni jedno neće to da prizna. Posle toga me je razočarala kada je počela da se zabavlja sa Markom Miljkovićem, koji nikako nije bio pravi izbor za nju, što se kasnije ispostavilo kao tačno - rekao je Osman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

05.02.2020 07:06

A isvor je Luna. Kako bre ne shvatate da ste i hogu i narodu dosadili sa vasom "pevacicom" pa nemojte vise ispirati nam mozak sa ovom sto "gradi karijeru" i sa ovom vasom "pobednicom" narod nije glup

Odgovori 11 3
krsta

05.02.2020 13:43

Da poravna račune sa bivšim dečkom njegove bivše devojke? Ahahahahaha!!!!!!

Odgovori 10 0