Tužna životna priča Barbare iz "Zadruge": Prosjačila da bi prehranila dvoje dece, svi je šikanirali i vređali da je žena narkomana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Barbara Pajović preživela je pakao otkako je njen suprug Aleksandar Đorđević u zatvoru. Prosjačila je za pelene, hranu i sve ono što je bilo potrebno za goli život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Barbara Pajović...

Pinkovoj zvezdi koja je prošle nedelje postala deo ekipe na imanju u Šimanovcima nije put bio posut cvećem, već se celoga života mučila, pa sve do danas, kada je bila primorana da ostavi dvoje male dece kod prababe i babe da bi im zaradila koju crkavicu da prežive.

- Barbara se muči otako se rodila, ništa joj u životu nije išlo od ruke. Ostala je bez majke, bez oca. Tuga neviđena. Upoznala je Aleksandra, sadašnjeg muža, koji je završio u zatvoru zbog dilovanja droge. Tada je imala jedno dete, posle su na njegovom odsluženju kazne dobili još jedno. Nije znala u šta se upušta. Drugo dete joj je tek postalo opterećenje. Srljala je kao luda, a niko nije hteo da joj pomogne. "Bežite od ove narkomanske kurve. Njen muž nam je trovao decu drogom. Ona je umazana krvlju svih koji su umrli od predoziranja. Koliko je samo majki zaplakalo zbog njenog muža. Treba je proterati odavde", bio je samo jedan od komentara upućen na Barbarin račun. Kako se bavi pevanjem, to je bio jedini način da preživi, ali ni to nije išlo glatko. Niko nije hteo da je angažuje da peva - počinje priču izvor blizak Pinkovoj zvezdi i nastavlja:

Beži, narkomanska kravo, nemoj da te vidimo blizu naše kuće. Na kilometar od naše dece da se sklanjaš, vikali su neki ljudi na ulici kada je sretnu

- Barbara je bila očajna zbog cele situacije. Prosjačila je i molila komšinice da joj pomognu, da joj daju koju crkavicu za pelene ili hranu za bebe. Bilo je dobrih ljudi, ali i onih koji su samo okretali leđa. "Beži, narkomanska kravo, nemoj da te vidimo blizu naše kuće. Na kilometar od naše dece da se sklanjaš. Ti i tvoja narkomanska kopilad nas ne zanimate", rekao joj je jedan komšija. Plakala je tada kao kiša. Grlila je onu malu, nejaku dečicu i zaklela im se da će im obezbediti bolji život. Posle toga je probala da radi i neke druge poslove. Oni žive u Kraljevu, to je mali okrug. Gde god da je htela da peva, niko nije želeo da je vidi u svom objektu. Žene na pijaci su joj svašta govorile, neke nisu htele da joj prodaju robu, samo su se pravile da je ne čuju. Proplakala je reke suza zbog nepravde. Nije imala gde, prijavila se za "Zadrugu" ne bi li postala poznata u prestonici, gde ima želju da počne da peva, da zarađuje za svoju decu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rano ostala bez majke!

Barbara Pajović ispričala je zadrugarima potresnu ispovest o dramatičnom periodu koji je preživela sa svojom majkom.

Naime, zadrugarka je ispričala da joj je majka dosta pomagala u odgajanju dece, da je bila trgovac, ali da poslednjih godina, dok se borila sa bolešću, nije mogla mnogo da joj bude pri ruci.

- Javljeno mi je samo da mi mami nije bilo dobro i morala sam odmah da krenem. Sedam puta su je oživljavali, bila je u komi. Posle toga je preminula - rekla je Barbara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Socijalna služba joj oduzima decu!

Barbara Pajović je dvoje maloletne dece ostavila na čuvanje kod muževljeve mame i kod svoje prabake, koje nemaju uslove za normalan život.

Kako je u "Zadrugu" ušla bez Aleksandrove dozvole, on je rešio da podrži socijalnu službu u nameri da se pozabave njenim slučajem i da ispitaju u kakvim uslovima žive njihova deca sada kada je majka u rijalitiju, a tata iza rešetaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading