Prenerazićete se kad čujete za koju cifru je Miljković ušao u "Zadrugu 3": Evo šta je sve obećao da će raditi za te pare!

Autor: Alo

Zadruga

04.02.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković iznenadio je mnoge kada je ušao u treću sezonu rijalitija "Zadrugu", bivši dečko Lune Đogani imao je dobar razlog za to!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković...

Naime, Miljković je dobio 50.000 evra da ponovo uđe u "Zadrugu“, a iako je produkcija od starta planirala da ga pozove, situacija se promenila otkako je raskinuo s Lunom Đogani.

- Marko je prošle sezone napravio dobru priču u rijalitiju, budući da je smuvao Lunu Đogani koja je bila u žiži javnosti, te ostao sa njom tokom cele "Zadruge 2“. Ipak, produkcija ga nije planirala u ovoj sezoni, a to se promenilo tek kada je raskinuo s Lunom. Pozvali su ga na razgovor, a tada je Marko izneo svoje uslove - tvrdi izvor i otkriva da je Miljković obećao da će svoj honorar opravdati.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Marko i Luna...

- Tražio je 50.000 evra, a producentima rijalitija je obećao da će im se njegovo učešće i te kako isplatiti. Objasnio je da publiku zanima s kim će se on družiti i muvati, pogotovo jer je nedavno raskinuo s Lunom. Vodio se time da će napraviti priču koju god od zadrugarki da smuva, što donekle jeste istina, zbog čega je produkcija pristala na cifru koju je tražio - kaže izvor koji ističe da je rijaliti učesniku od velike važnosti da konačno obezbedi sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković...

- Marko želi da mu se ovo učešće isplati. Dosta je zaradio tokom dve prethodne sezone, ali taj novac nije pametno uložio. Osim toga, njegov brend odeće nije prošao kako je očekivao, pa deo honorara od treće sezone "Zadruge“ planira da uloži i u dosta veći kvalitet i reklamu. Razmišljao je da otvori kafić ili kozmetički salon, ali će o svemu odlučiti kada izađe - navodi izvor koji otkriva da Marko planira da se dokopa finala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

04.02.2020 18:29

Vrlo važno. Sve te pare će on prokockati.

Odgovori 10 0
Milivoje

05.02.2020 12:44

Oj Markane vragolanu stari, ko za tebe još uvijek mari. Drž se Brusa, ovaca i stada, živi najzad pošteno od konkretnog rada.