Takvi ne biraju sredstva kako bi ušli u Zadrugu: Janjušev kum za Republiku o aferama sa Šopićkom i Aleksandrom, pa osuo paljbu!

Autor: M. Mišković

Zadruga

02.02.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti šou Zadruga prepun je zavrzlama i skandala, a neko ko definitivno u ovom televizijskom formatu privlači pažnju jeste Marko Janjušević Janjuš. Zadrugari spekulišu da između njega i cimerke Ivane Šopić postojii "hemija", dok se odnedavno u imanje uselila i Aleksandra Nikolić, za koju se spekuliše da je bila sa Janjušem u vezi i koju ponovo pokušavaju da spoje s njim. Šta se zapravo tu dešava i da li je Janjuš zapravo žrtva spletkarenja ostalih zadrugara, otkrio je za Republiku njegov kum Marko Paunović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

Kako Marko navodi, ne postoji nikakva šansa da uplovi u romansu sa Ivanom Šopić, s kojom ga spajaju od početka rijalitija i mnogo mu je žao što se njegov prijatelj oko cele te situacije i te kako nervira, a na muku mu staju i pojedini zadrugari koji sve više potenciraju na toj priči:

- Marka je lako izbaciti iz ravnoteže, te svađe su izgleda jedini način da sve što ga opterećuje izbaci iz sebe. Vidim da zadrugari to koriste i da igraju na tu kartu da ga isprovociraju, vidim da mu je sve teže, jer mu se nameću te stvari. Ipak je on u zatvorenom prostoru i sve teže mu pada to što je odvojen od ćerke i supruge - rekao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Sa Janjuševim kumom dotakli smo se i teme Aleksandre Nikolić, kao i pevačice iz šoua "Zvezde Granda" za koju se takođe spekuliše da je bila u vezi sa učesnikom Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

- Verujte mi da, za sve ove godine koliko se družim sa Janjušem, nemam pojma ko je ta osoba. Nije mi pominjao nikakvu Aleksandru. Video sam šta se dešava u Zadruzi, ali zaista nikada mi nije pominjao tu devojku - rekao je on, a na našu konstataciju, da ako kum ne zna, onda se nije ni desilo, nasmejao se i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Paunović, Janjušev kum

- Gledajte, glupo je da čovek ili dečko od svoje 18. godine nije imao veze. Mislim, možda se i desilo nešto između njega i tih osoba dok nije bio u braku, pa se sada one sada mahom nešto javljaju, ali ne verujem. Tu je najviše prisutna ogromna želja takvih ljudi da uđu u Zadrugu, pa se hvataju za sve i svakoga - bio je izriičit Marko, dodajući da je Janjuševa supruga Ena i dalje njegova podrška i demantova napise u pojedinim tabloidima da preti da će se razvesti od njega i uzeti mu ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading