Nastavlja dalje nakon raskida: Sanji se posle Matore udvaraju poznati, a uskoro snima spot koji će biti obeležen sa 18+

Autor: Blic.rs

Zadruga

01.02.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković na meti je muškaraca otkad se domaćim medijima proširila vest da je ostavila devojku Jovanu Tomić Matoru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Nakon haosa koji se dogodio između Sanje i Matore, mnogi muškarci su shvatili to kao zeleno svetlo da zavedu Sanju. Među njima ima i bivših zadrugara!

- Dnevno joj stiže na desetine poruka od muškaraca sa predlozima za vezu i avanturu, a poruke šalju i poznati muškarci. Poverila mi se da joj se nabacuju bivši zadrugari, neki pevači, glumci... Ne može da veruje šta ju je snašlo - priča za “Blic” izvor blizak Stankovićevoj.

Sanja Stanković je potvrdila ovu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

- Kako su počeli naslovi da sam ostavila Jovanu, tako je moj inboks na Instgramu postao prebukiran porukama muškaraca koji mi se udvaraju. Ne mogu da verujem. Nikome ne odgovaram, ali mi je sve to smešno. Ima tu poznatih imena, ali ne bih da otkrivam - poručuje Stankovićeva.

Kako nam se pohvalila, uskoro izlazi njena nova pesma, a spot će biti pravi šok za publiku.

- Biće zabranjen za gledaoce mlađe od 18 godina. Biće nekih sado-mazo elemenata. Ne mogu da dočekam da ga snimim - završava Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

01.02.2020 18:06

Daleko je dogurala. I ona je kuvar.

Odgovori 11 0