Panika u porodici Dragojević, Biljana moli za pomoć: Davidu plene kuću u Veterniku zbog abnormalnog duga?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević ušao je u "Zadrugu 3" kako bi se u takmičenju pridružio svojoj verenici Ani Korać, međutim, razlog svog ulaska još uvek krije od javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

Kako saznajemo, Dragojević je TV Hepi dužan čak 100.000 evra zbog toga što je prekršio ugovor. David se ugovorom obavezao da neće ulaziti u druge rijalitije, ali je to prekršio kada je ušao u "Zadrugu", tako da mu je stigla tužba po kojoj će morati da isplati pun iznos od 100.000 evra.

Kako izvor za magazin Star navodi, ukoliko David ne bude imao para, sud će mu preko izvršitelja zapleniti sve što ima, a mogu da stave na veto i njegovu kuću u Veterniku. Ana Korać nema pojma o tome, ali su mediji već pisali da je Dragojević nju uvukao u probleme zbog svojih dugova.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

Smilja Janković, Davidova rijaliti-koleginica, za Star je otkrila da je upoznata sa tužbom protiv Davida jer ju je njegova majka Biljana Dragojević zvala i molila da svedoči na sudu u Davidovu korist.

Dalila: To im se bog sveti zbog toga što su Dejana izbacili na ulicu

- Biljana me je zvala i zamolila me da joj učinim uslugu i da budem Davidu glavni svedok na tom suđenju. Ona je mnogo uplašena i zabrinuta jer zna da je sud nemilosrdan i da ugovori moraju da se poštuju. Zbog Biljane hoću, otići ću da mu pomognem. Ali sam i ja od njih tražila kontrauslugu, on će mi svedočiti, kao i ja njima, oko istog slučaja. E sad, da li će mu moje svedočenje pomoći da se spase tog duga od 100.000 evra koje treba da isplati, to ne znam. Ako nema keša, onda može da ostane bez svega - rekla je Smilja za Star.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Biljana...

Kako izvor navodi, Dejan i Dalila su čuli da je David u velikom problemu zbog duga, ali ne žele da se mešaju.

Ana Korać će ga otkačiti čim sazna, on krije od nje da je u dugovima do guše, tvrdi izvor

- Dejan je samo slegao ramenima kada je čuo šta Davida čeka i da mogu da mu zaplene porodičnu kuću. Nije likovao zbog njegove muke, a Dalila je samo rekla da bog sve vidi. Pa oni su Dejana izbacili iz rođene kuće da bi David dobio plac i sada im je to došlo na naplatu. Kako su radili i kako su se ophodili prema svom rođenom sinu i bratu, tako će im se i vratiti. Samo će Ana Korać uspeti da se snađe posle svega kada otkači Davida, koji je već u problemima do guše, ali mora da krije od nje - rekao je izvor blizak Dalili, koja se nije javila za komentar, kao i njen suprug Dejan.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...
Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/dragana_mitar

Dragana nudila Jeleni trojku sa Edom!

Dragana Mitar ponudila Jeleni Pešić trojku sa njom i njenim dečkom Edisom Edom Fetićem. Njihov razgovor na tu temu započeo je tako što je Mitrovljeva rekla svojoj cimerki kako ne treba da se oseća loše jer se ona zagledala u njenog dečka.

- On je lik sa kojim bih ja bila da nisi sa njim. Ne želim da se raspravljam, Bora me je zvao u emisiju da priznam - rekla je Pešićeva, a Dragana je odgovorila:

- Zašto da se raspravljam? Ja volim to, što se mene tiče, slobodno pokušaj. Nemam ja nikakvih problema, nema ni Edo. Mi smo ovde svakako da bismo se igrali i sprdali. Družite se, pijte kafu... On je naveo još jednu, znam sledeći korak. Ne znam što nas izbegavaš, mi bismo voleli da se družiš sa nama, pričala sam već da volimo svašta da probamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Baltazar

30.01.2020 09:47

Kuća je Biljanina a ne Davidova.

Odgovori 14 1
Dragan

30.01.2020 15:12

Kockari su u stanju da založe auto, kuću, ženu, decu, majku, oca ...... Samo da bi se još malo kockali.