Jelena Pešić priznala zadrugarima: Zaljubila sam se u Eda, ne mogu da se foliram, boriću se za njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Jelena Pešić priznala je Bori Santani i Milici Kemez da joj se jako dopada Edis Edo Fetić i da će se boriti da ga osvoji svim silama.

RepublikaFoto: RTV Pink
Jelena Pešić...

Starleta je posetila Rajski vrt, gde nije mogla da ispuni svoj tajni zadatak i oda tajne zadrugara Drvetu mudrosti. Pešićeva je želela popravni, pa je tražila od Drveta zadatak da glumi zaljubljenost od nekog takmičara, a predložila je Edisa Fetića, koji je oženjen, ali i u vezi sa udatom Draganom Mitar. Ona je tom prilikom priznala Drvetu da neće morati da glumi jer joj se Edo zaista dopada i njen je tip muškarca u svakom pogledu.

Jelena je juče sve priznala Milici Kemez i Bori Santani, osobama koje su joj trenutno najbliže u kući. Santana se šokirao kada je čuo tu informaciju, koju je Jelena izgovorila šapućući, a sve vreme su gledali da li ih snimaju kamere.

- Slušajte, pričala sam sa Drvetom mudrosti i tražila sam zadatak da se približim Edi jer ne znam kako drugačije da dođem do njega, a stvarno mi se sviđa. Znam da ćete reći da sam luda, ali šta da radim. Borila sam se protiv toga, ali nisam uspela da suzbijem emocije - priznala je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić...

Glupo mi je. Ako neko provali, svi će me napasti, ali šta da radim, rekla je zadrugarka

- Ništa sad strašno, šta te briga - podržala je Milica.

- Glupo mi je, ako neko provali, svi će me napasti. Ali šta ću kad su potrefili ko mi se zaista dopada. Ne moram ništa da glumim jer se on meni stvarno sviđa. Volim takve starije muškarce, prosede, zrele. Nisam htela zbog Dragane, ali sad me baš briga. Ima da se borim za njega. Osvojiću ga kroz igru, a onda će sve biti lakše - bila je iskrena Jelena Pešić, a njeni drugari, iako su je čudno gledali, podržali su je u odluci da osvoji dečka Dragane Mitar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/dragana_mitar
Edis, Dragana, Jelena...
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš: Zola je manijak!

Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola otišli su do sobe za rehabilitaciju, gde često pričaju, a Janjuš je otkrio svom prijatelju da nema želju da bude intiman.

- Uopšte ne razmišljam o tome, nije mi ni u malom mozgu, do kojeg stepena je došlo - priznao je Janjuš

- Ti si u ozbiljnom problemu - odgovorio je Zola.

- Ozbiljno si podmukao. Ti da li bi mogao? - pitao je Janjuš Zolu.

- Pa da - rekao je Čolić

- Ti si manijak, gadiš mi se - rekao je janjuš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading