Seka i Veljko pokazali sobu malog Jovana: Za naslednika sve kao iz bajke!

Autor:

Zabava

27.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Seka Aleksić pokazala kako su ona i njen suprug Veljko Piljikić uredili sobu za bebu Jovana, koji je na svet došao prošle nedelje.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Seka i Veljko sa sinom

Folkerka je izašla iz bolnice 25. januara i bila je presrećna jer njen drugi sin konačno ide kući, u carstvo koje su mu mama i tata spremili.

Kako sa svojim fanovima deli trenutke iz privatnog života i svako malo slika svoju velelepnu vilu, ona je na Instagramu objavila fotografiju sobe u kojoj će biti maleni Jovan.

- Seka i Veljko su već odavno sredili sobicu za naslednika. Još dok je bila trudna kupovali su stvar po stvar. Gde god su putovali oni su kupili neku sitnicu i doneli kući. Sekini fanovi su oduševljeni kako sve izgleda i odmah su usledili komentari da mali princ i zaslužuje tako lepu sobu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Soba za Sekinog sina

Mnogi su komentarisali da je Seka napravila kutak kao iz bajke, dok su drugi čestitali Aleksićevoj na prinovi i poželeli da bebini prvi dani prođu bezbrižno i zdravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading