Miljana šokirala priznanjem: Kad nemam cigarete, ja popušim ku*ac!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić napravila je performans sa Sofijom Simić u prostoriji za rehabilitaciju, te je zadrugarka pevala svom bivšem dečku izvesnom Darku.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Kako je poznato, zadrugari često imaju problem zbog nedostatka cigareta, pa je Sofija upitala Kulićevu šta radi u trenutku kad joj zafale cigarete.

- Pušim sve, sve mešam. Šta stignem, dohvatim, šta ću kad sam navikla tako. Kada nemam cigarete, samo što ku*ac ne popušim, a nekad ga i popušim - rekla Miljana smejući se.

Nakon tog priznanja Sofija joj je rekla da je otkačena skroz, ali da je jako pozitivna i da joj se sviđa.

 Ma ja sve mešam, šta stignem, dohvatim. Šta ću kad sam navikla tako, kaže Kulićeva

- Znaš, ja volim takve lude osobe kao što si ti. Ti kažeš šta misliš i ćao, a ne kao ove veštice što jedno misle, a drugo rade. Iskreno, nisam imala takvo mišljenje o tebi, a sada si me baš kupila - rekla joj je Simićka.

Nakon toga Miljana je dala par saveta Sofiji, te joj je priznala da je Mina Vrbaški izludela kada je ona ušla u rijaliti i da treba da se pazi nje:

- Pazi, ja sam ti najjači rijaliti-igrač. Mene se samo drži i stižeš do finala. Mina je ljubomorna na tebe, odmah da znaš, ne može očima da te gleda i plaši se da joj ne preotmeš Mensura

Foto: dailimotion/printscreen

Završila kod Karića u krevetu!

Posle žurke koja je bila organizovana u rijalitiju takmičari su se vratili svojim redovnim aktivnostima. Dok su neki učesnici spremali večeru, drugi su se spremali za spavanje. U svom krevetu je već uveliko bio i Stefan Karić. To je primetila Miljana, pa je otišla do njega, legla u njegov krevet i počela da ga grli.

- Dođi da te poljubim i da ti poželim laku noć. Da li me voliš? Koliko? - rekla je Miljana.

- Bravo, takvu te volim! Volim te, dosta te volim - govorio je Karić. Ermini Pašović se ovakvo Kulićkino ponašanje nije nimalo dopalo, pa joj je zamerila:

- Znaš koliko ti mene sada povređuješ? A rekla si mi da sam ti prijateljica. Ne mogu to da podnesem. Miksi, mnogo me povređuješ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

23.01.2020 10:27

Miljana kao da je na nivou devojčice u pubertetu. Svi su joj slatki ali je spremnaa posle 5 minuta da se posvadja sa svima.