Nameštali su mi svašta, nisam mogla to da demantujem: Marijana Zonjić nakon diskvalifikacije otkriva šta joj je produkcija poručila u pismu!

Autor: informer.rs

Zadruga

22.01.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti oko diskvalifikacije Marijane Zonjić iz "Zadruge 3" se ne stišavaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana je stiglo pismo Velikog šefa u kom je obrazloženo da se ona izbacuje sa imanja u Šimanovcima, dok se Iva Grgurić kažnjava sa 50.000 evra, zbog iznošenja neistinitih informacija o članovima produkcije ovog rijalitija.

Reč je o skandaloznim tvrdnjama da produkcija navodno sipa zabranjene supstance u pića zadrugarima, što je od strane produkcije ocenjeno kao "neosovano, u najmanju ruku".

- U pismu nije stiglo da treba da platim kaznu. Nisam dobila nikakve znake produkcije. Bićete obavešteni - otkrila je Marijana.

- Ja bih se vratila, ako dobijem priliku, svima bih rekla sve što imam u lice. Nameštali su mi svakakve priče, nisam mogla to da demantujem. Šta god, mnogo su gori od mene ljudi koji su ostali unutra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
perka

22.01.2020 11:34

Ni Marijana nije cvećka. Bez nje sinoć mnogo mirnija žurka.