O OVOME ĆUTE! Isplivala velika tajna dve starlete: Koraćka otela Mijatova od Tare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Tara Simov ne može očima da gleda Anu Korać jer joj je ona preotela sponzora Filipa Mijatova i time je lišila lagodnog života.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tara Simov i Ana Korać

Ova starleta pre dve godine jurila je kontroverznog biznismena i na sve načine pokušavala je da mu se nametne i smota ga da budu u vezi. Iako mu se dopala i možda bi tu nešto i bilo, u tu kombinaciju se umešala Koraćeva, koja je Tari smakla Mijatova i zauvek ga pridobila za sebe i svoje hirove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Ana

- Rat sponzoruša i starlete na prestoničkoj sceni nekada ume da bude baš surov i takve devojke ne biraju sredstva kada nađu žrtvu koja je puna love, koja je meta za ostvarenje njihovih snova. Kada jedna oseti da ima plen, nedajbože da kaže nekoj drugoj, jer one odmah napadaju i bacaju se u rat preuzimanja bogataša. Tako je Tara upoznala Mijatova, bila je jako mlada, tek je bila zakoračila u taj svet starleta. Nije znala da treba da krije i da ćuti. Ona je izlazila sa Filipom, osetila je da on ima mnogo para i da želi da ih podeli sa svojom devojkom. Šetali su neko vreme, izlazili na večere i ručkove. Ma sve je išlo ka tome da će se desiti ljubavna veza. Tara je bila oduševljena: "Filip je u opasnoj lovi. Ima sve što meni treba, a nije sebičan i hoće da podeli, hoće da pokloni. Ako uspem da ga smotam, biće love za sve oko mene", poverila se ona meni tada. Ipak, nije pazila i istrtljala se pred drugaricama da se pojavio lovator koji je galantan - kaže devojka bliska učesnici "Zadruge 3", koja dalje nastavlja ovu priču:

 

 

 Za sada joj Tara pred kamerama glumi drugaricu, ali ne može očima da je gleda

- Informacija o Filipu je došla do Koraćke, koja je u svetu starleta poznata kao predatorka. Ona šta naumi, to je njeno. Nije prezala ni od čega i ničega se nije plašila. Ona je smotala Mijatova začas. Nije ni trepnula, a on joj je već jeo iz ruke. Odmah je počeo da ignoriše Taru, nije joj se javljao na pozive, nije odgovarao na poruke, a onda je ona videla fotografiju sa Anom koju je postavio. "Mamu joj je*em kurvinu, drolja jedna. Ima da je unakazim kad je budem videla. Ona je dno dna. Krade muškarce. Šta ću ja sada da radim. Taman sam se sredila", jaukala je histerična Tara na sav glas. Nikada nije oprostila Ani što joj je otela lovatora. Zaklela se da će joj se kad-tad osvetiti i da će joj osvetu servirati hladnu, onda kada se najmanje bude nadala. Za sada joj pred kamerama glumi drugaricu, ali ne može očima da je gleda. Ubila bi je golim rukama da može. Ko zna šta joj sprema.

Foto: instagram.com/vr_arktigar

Tara jurila Veljka Ražnatovića!

Tara Simov poznata je u društvu kao devojka koja je progonila Veljka Ražnatovića.

Starleta je kao tinejdžerka bila zaljubljena u Cecinog naslednika, pa je osmislila plan kako da ga pridobije. Bila mu je za petama i bukvalno nije mogao da je se otarasi. Digla je ruke kada joj je porodica Ražnatović stavila na znanje da je nepoželjna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ulovila Mateju i ne pušta ga!

Tara Simov smuvala se u rijalitiju sa Matejom Matijevićem, koga ne pušta samog ni na pet minuta.

Starleta je i te kako svesna koliko su ostale devojke u "Zadruzi" atraktivnije i lepše od nje, koja bije bitku sa muškim hormonima, pa je pritisla Mateju i ne da mu da mrdne. Ona se plaši da će on shvatiti sa kakvom osobom ima posla i da će je šutnuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading