Dragana razvezala jezik: Problem nije u meni nego u Edisu, ja sam srećna s njim, ali sam samo mom detetu majka!

Autor:

Zadruga

19.01.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovarajući na borjna škakljiva pitanja novinara, Dragana Mitar baš je razvezala jezik o braku i vezi u kojoj je trenutno. Kako je jednom prilikom istakla, ona izlazi iz braka kako zbog sebe, pa tako i zbog partnera s kojim je.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dragana i Edo

Da li misliš da mnogo ulažeš u vezu za razliku od njega?

- Ne želim da vršim neki pritisak, jer polazim od sebe. Ja to tako gledam, da... Kada nekog voliš, treba i da ga poštuješ. Ako cenim taj naš odnos, onda cenim i partnera. Ja smatram da je to ispravno u mom slučaju. Možda on to gleda drugačije - odgovorila je Mitrova bez dlake na jeziku. 

Da li te razočarava što on potencira da papir nije bitan?

- Kad dođem u fazu priča tih papira, naravno da mi je bitno, ako dođe do stvaranja porodice. Nisam za to da stvaram decu u vanbračnoj zajednici, to mi je glupo zbog deteta sutra. Deca trebaju da se stvaraju u braku - smatra ona. 

Sa druge strane, brojni zadrugari cene da Fetićevoj supruzi popularnost raste li raste za sve ovo vreme koliko su njih dvoje u vezi. 

- I prošle godine je skočila popularnost mom suprugu. Mene to iskreno ne zanima, ja nemam ništa sa tim delom priče. To je između njega i nje. Meni je drago ako sam je učinila popularnom. Ja sam sa Edom pričala i on je dobio popularnost. Ljudi koji su bili u mom okruženju, Pavlu će uvek stajati prefiks mene. Vezana je priča za mene, kad je neko sa nekim - veruje Dragana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mnogi su stali na stranu Edove supruge, a ne na tvoju. Kako to komentarišeš?

- Nije problem u meni, nego u Edi, jer neke stvari nije uradio na vreme da bi to izgledalo drugačije. Ovde njega smatram krivim, a ne sebe. Vremenom će se sve pokazati. Negde je ta insitucija braka bitna. Ja nikome nisam mama, samo svom detetu, svi smo punoletni. Ja sam navikla da uvek budem okarakterisana u lošem kontekstu - zaključila je Dragana, koja je gostujući u jednoj emiciji "cvrkutala" od sreće zato što je trenutno sa muškarcem pored kojeg ne oseća potrebu za prevarama. 

- Ja sam sebe osudila za razne stvari. Ima dosta žena koje se razočaraju u ljubav i iz te neke povređenosti menjaju partnere. Ja sam bila mnogo razočarana i neke stvari sam radila iz inata. Te stvari su loše po mene, ali sam svoj ego i inat ispunila. To je samo trenutno zadovoljstvo, kasnije stižu posledice, koje se obiju o glavu n- ispričala je u "Magazinu In" ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- A koje su ti bile dileme kada si tako menjala partnere? zanimalo je Sanju Marinković tada. 

- Trebalo mi je nešto novo. Nešto od čega sam htela da pobegnem, neki inat sam želela da vratim... Htela sam da budemo isti i jednaki, ali žene pogreše u nekim stvarima, jer nikada ne mogu da se takmiče sa muškarcima. Mi žene mnogo emotivnije ulazimo u neke stvari, a muškarci su kao drva nekad - objasnila je ona.

Kakav mora da bude taj jedan, pa da ti kažeš: 'Srećna sam, ne varam više, ne lutam', kakav mora da bude? nastavila je voditeljka s pitanjima. 

- Evo ga! Evo ga, tu je. Sedi - pokazala je na Edisa nasmejana Dragana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading