(VIDEO) Gorelo sve u studiju: Edis Fetić u ''Magazinu In'' zgranuo sve svojim priznanjem, voditeljka ostala u neverici!

Autor:

Zadruga

17.01.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeće subote autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostiće učesnike treće sezone rijalitija "Zadruga"koji proteklih nedelja bude ogromno interesovanje javnosti i pune novinske stupce. U pitanju su ljubavni parovi koji su svoje romanse započeli upravo u Beloj kući, a svojim odnosima su privukli veliku pažnju.

Foto: Promo foto
Zadrugari...

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo, Milica Kemez i Bora Santana, Tara Simov i Matija Matijević, Nina Babić i Mlađan Jovanović progovoriće o svim aktuelnim dešavanjima u rijalitiju, kao i o svojim burnim ljubavnim romansama započetim pred kamerama.

Odnos Dragane Mitar i njenog oženjenog ljubavnika Edisa Fetića svakako je jedna od gorućih tema u ''Zadruzi 3'', a on je uspeo da svojim izjavama pred kamerama emisije ''Magazin In'' zaprepasti sve, pa i samu voditeljku.

- Kakav mora da bude taj jedan, pa da ti kažeš: ''Srećna sam, ne varam više, ne tražim, ne lutam, to je to''? Kakav mora da bude? - glasilo je pitanje Sanje Marinković upućeno Dragani, na šta je ona odgovorila:

- Evo ga, tu je, sedi - rekla je Mitrova, pokazujući na Eda.

- Da li je tačno da ne postoji muškarac koji će propustiti priliku da vodi ljubav ako je pored njega devojka koja mu se dopada? - bilo je sledeće voditeljkino pitanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana i Edis...

- Ne postoji - rekao je Mateja, a Sanja je upitala da li bi to uradio neko ko je u vezi, na šta je Edo kao iz topa odgovorio: ''Ne!'', a voditeljka ga je podsetila na to da je upravo on javno prevario svoju suprugu Zilhu sa Draganom.

- Znači, u vezi ne varaš, a u braku varaš. Dopada mi se kako razmišljaš. Je l' znaš da je to sebično? - obratila se Sanja Fetiću, na šta je on odgovorio:

- Znam. Kako ne znam. Previše sam sebičan.

- I ti potpuno sebe opravdavaš? - usledilo je voditeljkino pitanje, a Edo je jednom rečju uspeo da zaprepasti sve u studiju.

- J*bi ga - bio je Fetićev odgovor.

Ne propustite još jedno spektakularno izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 18. januara u 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading