KARIĆEV DRUG IZ DETINJSTVA OTKRIVA: Iva je bila iskrena prema Stefanu čitavih 58 sati! Koraćeva nije njegov tip, a Dalila je sa njim htela da uradi OVO!

Autor:

Zadruga

18.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadrugu" već nedeljama potresa priča o sad već bivšem paru, Ivi i Stefanu koji su punili stupce od kako su ušli u Imaginarijum. Jedan od najintrigantnijih parova i dalje izaziva veliku medijsku pažnju, nagađanjima da li varnice i dalje postoje, o potencijalnom pomirenju, koliko je uopšte bila iskrena ljubav među njima, jesu li Dalila i Ana Korać poremetile njihove odnose, o svemu ovome i još mnogo toga, svoj komentar je dao Karićev najbolji drug iz detinjstva, Slobodan, koji tvrdi da najbolje poznaje Stefana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock/M. ČUBRILOVIĆ/instagram.com/dalila_dragojevic_official
Stefan, Iva, Dalila i Ana..

* Šta mislite o Stefanovom učešću u "Zadruzi"?

- Sve je kako treba, ide nekim svojim tokom, Stefan tek treba da pokaže svoje pravo lice. Pokazao je i do sada ali biće u još boljem svetlu, sad je dobar, ali biće odličan 5!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan

* Da li ste podržavali vezu Stefana i Ive? Postoje li još emocije među njima?

Ne, nikako! Nikada nije bila iskrena prema njemu, jednostavno ne podržavam ni ja kao ni njegova porodica koja je podržavala ovu vezu samo prve dve nedelje, pa kad su se neke stvari otkrile, shvatili su da to nije devojka za njega. Što se tiče emocija sa njene strane, da, postoje, sa njegove NE. Ona bi se uvek pomirila sa njim u rijalitiju, spolja ne bi sigurno. Bila je iskrena prema njemu čitavih 58 sati. To je bila samo rijaliti priča!

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ana Korać

* S obzirom na to da je hvalio Anu Korać, evidentno je da postoje neke varnice, da li mislite da bi pokušao nešto sa njom iako je verena?

- Mislim da ne. Ne postoje varnice. Ne postoji ni prema jednoj devojci tamo nijedna varnica.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan

* Da li je Dalila tip devojke koja bi mu se dopala s tim da je nedavno bila aktuelna priča između Stefana i nje?

 

- Lažna priča sa njene strane, ona više ne može da izdrži u braku sa Dejanom, pa je pokušala da napravi neku priču sa Stefanom da bi bila u etru. Ona je jedna laka žena kojoj je bila potrebna promena, pokušala je nešto, da se nakači na Stefana, ali joj nije uspelo. Ona nije tip devojke koja bi se njemu dopala, on voli ženstvene devojke, a ne napadne koje vode glavnu reč. U ovom momentu nema devojke koja bi mu preokupirala pažnju, sem ako neko novi ne uđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading