Nije više mogla da krije! Iva Grgurić otkrila šok detalje odnosa sa Šarićem: Evo šta je biznismen tražio od zadrugarke!

Autor:

Zadruga

16.01.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić se od prvog dana učešća u Zadruzi 3 konstantno priseća teških momenata koje je proživela u Zagrebu i "zlatnom kavezu", sa biznismenom Marjanom Šarićem, koji je godinama stariji od nje.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić...

Tako je u razgovoru sa Stefanom Kandićem otkrila nove detalje njihovog poznanstva, a nije sakrila kako je protekao sam početak njene odluke da samostalno započne život, ali i da finansijski ostane nezavisna od svojih roditelja.

- Ja radim od 16. godine. Sve gazde klubova su mi dale ponudu da budem hostesa, ja sam imala oko 60 evra po danu. Ja sam pristala na to. Kad je vlasnik video da poznajem mnogo ljudi, dogovorili smo se da dobijam lovu i za bocu koju prodam. Ja sam jako dobro zaradila. I kad se završila sezona, svako se vraća kući, ja u bedaku. Ja sam upoznala nekoliko devojaka iz Zagreba, zvale su me da idem sa njima. Tad sam napunila 20 godina, mislila da mi niko ništa ne može. Tražila sam posle stan, taj čovek mi je pokazao taj što izdaje, pitao me odakle sam. Mislio je da sam starija, pa je ponudio da mi pomogne i rekao je da će sa gazdom da me upozna. Ja se zahvalila, drago mi je bilo... - ispričala je Iva, a onda nastavila da citira njegove reči nakon što joj je saopštio da je zaljubljen.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić...

- Drago mi je da sam ti pomogao, sve ima svoju cenu, to znaš i sama. Ja ti moram reći, čak i kada imaš kamen u džepu, teško je izgubiti. Ja sam se u tebe zaljubio. Ja sam od krvi i mesa". I ja sam se šokirala, rekla sam mu da to nije realno, ima sedmoro dece. I onda mi je pričao kako mu smeta to što imam dečka, hoće sa mnom da bude. On je bio kao podvojena ličnost, kad sam ga odbila promenio se za 180 stepeni. Rekao mi je da pokupim stvari za tri dana, ja bila u šoku, nisam to očekivala - nastavila je Iva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading