Rođak Dragojevića otkriva da je njen brak pred samim krahom: Dalila i Dejan se razvode

Autor:

Zadruga

14.01.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samovoljnog izlaska iz rijalitija "Zadruga", u subotu, Dalila i Dejan Dragojević se svađaju neprestano i među njima vlada velika netrpeljivost, te uveliko razgovaraju o razvodu, saznaje magazin Rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dalila i Dejan

Iako su iz rijalitija šou programa televizije "Pink" izašli da bi sprečili sramotu i da im se pred milionima gledalaca ne bio rasturio brak zbog Dalilinih emocija prema Stefanu Kariću, budući da su bili saterani u ćošak, jer su njihovi cimeri ali i gledaoci uporno iznosili dokaze o čežnji bosanske starlete prema beogradskom mladiću, ovom bračnom paru se ne piše dobro ni na slobodi.

Naime, Dejan ne može da oprosti Dalili ono što je shvatio u rijalitiju. Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz "Zadruge, Dejan hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razvesni, otkriva Dalilin rođak za Rijaliti.

- Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob sa porodicom, pre svega sa bratom Davidom koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan - kaže Dalilin rođak.

Bosanskoj starleti koja se proslavila u rijalitiju "Parovi" i koja je za nekoliko sezona, od anonimne devojke skromnog izgleda postala je atraktivna rijaliti zvezda i do sada se dešavalo tokom braka da joj se svidi drugi muškarac, ali njen rođak tvrdi da je Karić za nju bio poseban zalogaj.

- Ovo nije prvi put da Dalili srce zaigra za drugim muškarcem, pa optuživali su je i za Tomovića i Dejan vrlo dobro zna kako to izgleda, jer vidi da se za Karića bila baš zagrejala i to ga je uzdrmalo. Dalila je u ranijim situacijama, sličnim ovoj, uvek uspevala da izbalansira i ostane sa Dejanom. Sada je drugačije, i Dalili je očigledno dosadilo da se stalno pravda Dejanu koji odavno nije njen jedini centar interesovanja. Dejan je i dalje zaljubljen u Dalilu, dok su njene emocije izbledele i željna je provoda i zezanja - kaže Dalilin rođak, sa kojim je veoma bliska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuki

14.01.2020 18:08

I treba da se razvedu. Nisu oni jedno za drugo.

Odgovori 10 1