(VIDEO) Paklena nedelja! Kendi je za potrčke izabrao NJIH: Odlučili su da prave bebu u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

13.01.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević je nakon dugometražne rasprave o današnjoj raspodeli budžeta obavestio Stefana Kandića Kendija da je vreme da odabare svoje potrčke. On je podigao nekoliko grupica zadrugara: Ninu Babić i Mlađana Jovanovića, Milicu Kemez i Boru Santanu, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka, kao i Maju Marinković, Miljanu Kulić i Nikolu Orozovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kendi je spuštao zadrugare redom, i na kraju su ostali samo Maja, Miljana i Nikola.

Razmišljao sam koja ti je od ove dve devojke draža, ali i sa kojom imaš više šansi. Odlučio sam da pošaljem Miljanu i Nikolu, zanima me šta će se tu desiti - rekao je Kendi.

Iz prijateljstva se rađaju najlepše ljubavi, ja sam iz prijateljstva rodila Željka, nadam se da će biti i Milica na putu. Šalim se. Toliko sam ushićena i srećna, najbolje je da sednem. Samo bih ga zamolila da bude nežan - pričala je Miljana.

Kendi me vraća za nešto sigurno. Miljana mi se ne dopada fizički, rekao sam joj da je lepa devojka, ali fali joj ono što je rekla da će da uradi do marta - nadovezao se Orozović.
Isključivo zbog njega ću to da uradim (da smrša), mogao bi i da mi pomogne - rekla je Kulićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kendi je nakon toga podigao Milicu Kemez, Ninu Babić, Jovanu Tomić Matoru i Marijanu Zonjić.

Sanja me nije navela u čestitki, nadam se da nije pomislila da se nešto dešava među nama. Sedi, Matora. Sa Marijanom želim da ostanem drug - krenuo je Kendi

- Evo, nećemo se ni družiti - rekla je Marijana.

- Mislim da ne treba Marijana da se ljuti, ja još nisam rekao ko je. Milica, nakon svega ovoga što se desilo, moji su mi jedino rekli da se sklonim od Milice. Nisam ih poslušao. Neću ni nju staviti za omiljenu - dodao je Kandić.

- Znam da me sigurno neće sa Ninom povezivati. Ali ipak, Marijanu ću staviti da bude omiljena - dodao je Kandić.
- Ja sam rekla da neću. Stavlja me u isti koš sa nekim osobama, ja ne bih da budem. Zašsto si podigao Milicu? Žao mi ga je - rekla je Marijana.

- Logično je bilo da je podignem. Žao ti je? Tara je omiljena ličnost - rekao je Stefan.
- Ja bih pristala da spavam u hotelu, pokazao bi da imaš stav i nešto drugo, ali to nemaš. Pokazao bi da me voliš i da imaš "m". Izgubio si priliku - rekla je Kemezova Kendiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading