(VIDEO) Čolak van sebe od besa, Krunićka u suzama: Kada je čuo OVU informaciju, odbio da jede hranu na Ivaninom rođendanu!

Autor:

Zadruga

12.01.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarki Ivani Krunić je danas rođendan, pa su na adresu Bele kuće tim povodom stigla mnogobrojna pisma i čestitike za Ivanu Krunić. Međutim, većina njih glasilo je protiv njene veze sa Banetom Čolakom, što ju je rasplakalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana...

Bane Čolak odbio je da jede hranu koju su pevačici za rođendan poslali najbliži, a onda dodao da je zabrinut za stanje njegove majke Jasmine, kojoj je ovo sigurno teško podnela.

- Ne može mene niko da vređa, ničija porodica, niti prijatelji i ja sam nečije dete, ovo gleda i moja porodica. Ovo ti prijatelji? Znaš kako se moja Jasmina oseća sada. Verovatno nije poslala čestitiku, jer zna koliko me napolju vređaju - govorio je Čolak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana...

- Slažem se da je postojao drugačiji način, ali očigledno su došli u ćorsokak - objasnila je Ivana.

- Šta ja to tebi radim? Da li ja manipulišem tobom radi novca, to je tvoj prijatelj Goran napisao. Izvini, ali ja da jedem hranu od ljudi koji mi žele zlo, ne mogu, znam da mi ne misle dobro - rekao je Bane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lisac

13.01.2020 09:39

Bane bezobrazno čita njene čestitke. I još je besan na njene roditelje i prijatelje. Mnogo se uzvezdio.