(FOTO) Osman Karić zgranuo izjavom: Evo koja zadrugarka je prava devojka za Stefana!

Autor: Pink

Zadruga

12.01.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović je nakon ljubavnog kraha sa Banetom Čolakom odlučila da se posveti sebi i prepusti emocijama, te se i zaljubila, i to u Stefana Karića, jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Međutim, Stefan je bio sa Ivom Grgurić, a povezivali su ga i sa Ivanom Šopić.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Osman i Stefan...

- Što se tiče Ermininog priznanja, mislim da je iskreno, doduše nije me ni iznenadilo, postoji tu još par devojaka koje isto osećaju ali nemaju hrabrosti ili neće svoje mišljenje da iskazuju, čekaju mozda svojih 5 minuta, mada mislim što se tiče samog Stefana neće ga dočekati. 

- Stefan se izjasnio, što ste mogli i da čujete ako ste pratili, da neće biti ni sa jednom devojkom koja se trenutno nalazi u Beloj kući, sem ako ne uđe neka druga koja će mu odgovarati u potpunosti. Sa Erminom neće biti, nije njegov tip što ne znači da je ne poštuje kao osobu. Koliko vidim Stefan ne sme ni da se posveti nekoj devojci kao prijatelj, ona odmah shvati to kao neko muvanje, drago mi je kao ocu što nijednu devojku ne ostavlja ravnodušnom. Jedina devojka koja mu se možda dopada i na neki način privlači je Miona ali ni sa njom neće biti - rekao je Osman.

RepublikaFoto: RTV Pink
Miona Jovanović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading