(VIDEO) Dalila pobegla iz rijalitija zbog Karića: Ukućani izneli prljav veš,a onda je Stefan progovorio o emocijama!

Autor:

Zadruga

12.01.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da su Dalila i Dejan Dragojević pobegli iz rijalitija baš zbog nje i jednog muškarca. Ukućani su zbog toga sinoć komentarisali kako Dalila gaji osećanja prema Stefanu Kariću.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dalila i Stefan Karić

- Ona je htela da iskomunicira sa Stefanom, on ju je dečko iskulirao. Šta je problem u njihovom braku? Venčali su se sa dva svedoka i tri novinara. Nisu imali izražen socijalni život. Bili su usmereni jedno na drugo. Nisu bili u situacijama kojima bi izložili svoj brak testu, sada je to vreme došlo. Jasna je stvar da se ona zaljubila u Stefana. Dejanu je bilo neprijatno. Nesreća u njihovom braku je bila evidentna. Ona kaže da je za pomirenje Dejana i njegove majke, a onda njegovu majku poredi sa majkama monstrumima. Mislila je da je dovoljno pametna da izmanipuliše Dejana - rekao je Marko Đedović.

- Stefan je slagao svoje stvari. Meni se jedna majca dopala, Stefan mi ju je poklonio, ona je prepoznala da je to Stefanova majica. Pošto sam ja danas u toj Stefanovoj majici spavala, ona je to videla i počela je da stavlja prljave gaće po krevetu. Ona je počela da se svađa jer je videla Stefanovu majicu na meni - otkrila je Miljana razlog rasprave između nje i Dalile.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

- Mislim da nisu nikoga poštovali za stolom, niti u kući, imali su svoj arogantan stav. Nisu poštovali ni mene, nisam mogao da dođem do reči od njih za stolom. Što se tiče Dalilinih emocija prema meni, prvo sam mislio da je neka fora. Ako sam razlog njihove diskvalifikacije ja, nije mi drago. Nikada joj ne bih poklonio majicu da sam mislio da ona gaji emocije prema meni. Mislim da je još jedan od razloga to što su je ljudi proglasili najumišljenijom osobom, smatrala je da je narod ne voli, sve joj se skupilo - rekao je Karić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

12.01.2020 10:17

Dosta više o njima. Otišli su zauvek.