(VIDEO) Nisam pojeo ni tanjir supe od nje: Zola brutalno opleo po Mariji Kulić da je najumišljenija osoba!

Autor:

Zadruga

11.01.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Jovana Tomić Matora je osula paljbu po Dalili Dragojević na današnjem sastanku na kome zadrugari biraju najumišljeniju osobu, pa odabrala Mensura Ajdarpašića, kako se ne bi svađala sa Dalilom, koja već sat vremena pravi haos za crnim stolom. Nakon toga je ustao Lazar Čolić Zola.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Lazar Čolić Zola

- Jedna od najumišljenijih je Maja, često priča: "Ja sam Maja", pominje peto mesto iz prošle sezone. Meni to nikada nije smetalo, ali pojedincima smeta - pričao je Zola, a umešala se Maja.

- Ja kad vidim da se drugi prime, ja ih potpalim - odgovorila je Maja.

- Druga osoba koja je umišljena je Mensur, ali neću njega navesti. Osobu koju ću navesti da je umišljena, dolazi poslednja na sastanke, digne glavu, misli da je realna. Čuo sam da je rekla da je domaćica, ja kad sam bio u Nišu za dva meseca nisam pojeo ni tanjir supe od nje. Priča neke šlagere. Spominje ljude, svaku vezu negativno komentariše. Nema osobe o kojoj misli pozitivno. Koga god hvali, na kraju ga ispljuje. Poseduje zlo u sebi. Savetujem vam da se ne primeti, osoba pojma nema, možda potrefi slučajno kao u ruletu. Utripovala se da je rijaliti igrač. Samo jednu noć da spava sa nama, razmišljala bi drugačije. Dođe ovde glumata, glumi svetu Paraskevu. To je za mene Marija Kulić - zaključio je Zola, dok je Marija sve vreme ćutala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vita

11.01.2020 20:50

Domaćica Marija, baka i 3 odrasle ćerke. A niko ne kuva ručak..

Odgovori 18 0
Deda

12.01.2020 10:38

Ali si zato svaki dan jeo jeftine salame koliko god si želeo. Cigareta, čipsa i slatkiša u velikim količinama. Savremeni nezdrav život.