(VIDEO) Izbačen je! Vanredno pismo produkcije: Zadrugari šokirani odlukom Velikog šefa!

Autor:

Zadruga

11.01.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su na današnjem sastanku, na kome je trebalo da odaberu najumišljeniju osobu u Beloj kući, napravili nekoliko skandaloznih svađa, nisu sedeli za stolom, nisu poštovali osobu koja ima reč, i ostalo, a ovonedeljni vođa Bane Čolak nije uspeo da spreči debakl, a nije se ni trudio. Veliki šef je zbog toga odlučio da prekine sastanak i da pošalje pismo sa kaznama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Zadrugari, današnji izbor je ličio na sve, osim na sastanak. Raspad sistema. S obzirom na to da je Bane danas pokazao da ne može da bude vođa i da je nesposoban da vodi sastanak, doneli smo odluku da ga razrešimo dužnosti. Ivana Krunić će od sada čitati pisma, a Bane mora odmah da se odseli iz hotela. Takođe, zbog Banetove nesposobnosti da vodi sastanak, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 2.000 dinara. Sramotna je činjenica koliko nepoštovanja i sebičnosti su neki od vas pokazali. Takođe, sinoćna "Igra istine" je takođe bila skandalozna, pa ste i zbog toga kažnjeni. Obaveštavamo vas da su i gledaoci glasali za najumišljeniju osobu i da je pobedila Dalila - glasilo je pismo, a zadrugari su se šokirali kao nikad do sada.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

11.01.2020 22:46

Bane Čolak je baš preterao u pozivanju i prozivanju Drveta. Mnogo se uzvezdio. Bio privilegovan prošlih godina.