(VIDEO) Dejan Dragojević optužio Anu Korać da preko njega i Dalile hvata kadar: Ona je jedna neispunjena osoba, samo juri priču!

Autor:

Zadruga

10.01.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od video-klipova koji je emitovan u emisiji "Gledanje kilipova sa Milanom Miloševićem" je razgovor Ane Korać i Marka Đedovića na žurki, koji su komentarisali da li je Dalila Dragojević razlog porodične svađe njenog supruga Dejana sa majkom i bratom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dejan Dragojević

Ovo je po mom mišljenju neka opsesija, ne mogu da verujem da se ovoliko komentariše. Đedovićevi komentari su očekivani, šta očekivati od čoveka koji živi u iznajmljenom stanu, a čiji otac bi pre otišao u kafanu? Ana će non-stop da bulazni na jednu te istu temu, ne znam šta bih više komentarisao, sem da su ljudi neispunjeni. Ne mogu da verujem da ne može da se opusti barem tokom žurke, samo juri priču - objasnio je Dejan.

Lagala bih kada bih rekla da se apsolutno ne slažem sa Markom u ovom klipu. Nije sve vreme u pravu, nisam ja kriva za njihovu svađu, ali smatram da ne bi trebalo da budeš u svađi sa majkom koja ga je nosila devet meseci. Dejan je meni uvek govorio da je njegova majka više posvećena Davidu nego njegu, što meni nije jasno. Da li sam ja krivac? Znam da ja nisam želela da budem krivac, da sam želela da svi budemo na okupu. Naša porodica će se kad tad pomiriti, a vi ćete ostati samo lajavci u rijalitiju. Dalila nema ništa protiv Dejanove majke, niti brata. Njegova majka je govorila da nismo krive ni Aleksandra, ni ja, već Dejan i David - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading