Rat u spoljnom svetu: Rade Lazić žestoko izvređao Tomovića!

Autor:

Zadruga

10.01.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Lazić, bivši učesnika rijalitija "Farma", a potom i "Zadruge", žestoko je nakon izlaska iz Bele kuće isprozivao Vladimira Tomovića, sa kojim je imao sukob uoči svog izlaska iz Imaginarijuma, gde je i obezbeđenje reagovalo.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Rade Lazić

Popularni zadrugar progovorio je o svom lošem odnosu sa Vladimirom Tomovićem, a potom prokomentarisao njegovu diskvalifikaciju iz Zadruge.

- Sa Tomovićem se nisam čuo i nema razloga da se čujem sa njim. Jedino ako on ima nešto da mi saopšti (ali bez da se krije od obezbeđenja). Što se njegove diskvalifikacije tiče, sasvim je opravdana, jer sve što je radio, počevši od širenja nacionalizma, na regionalnoj televiziji, to što je branio Ivi da navija i pominje klub, koji je iz Hrvatske, pretnje da će malo dete da baci u bazen, nasrtaje na žene, udaranje ljudi, koji su iz spoljnog sveta... - surov je bio Lazić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

Tomović se još uvek nije oglasio, a kako je poznat po oštrom jeziku, ne sumnjamo da će žestoko odgovoriti bivšem cimeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

11.01.2020 11:02

Teča iz Beča. Najzad se ohrabrio pa počeo da pljuje.