AFERA KORAĆ-MIJATOV SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Bivši zadrugar izneo sočne pikanterije nepoznate javnosti!

Autor:

Zadruga

11.01.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrt za obrtom u Zadruzi 3! Popularni rijaliti šou dobio je sasvim neočekivan tok nakon što je diskvalifikovan Vladimir Tomović! Mina Vrbaški koja se klela u ljubav prema kršnom Crnogorcu završila je u krevetu sa njegovim ljutim protivnikom Mensurom Ajdarpašićem, Ana Korać napravila je potpuno pometnju ponovnim ulaskom, a Dragana Mitar sa svojim oženjenim ljubavnikom Edom....

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Sva ova turbulentna dešavanja samo za Republiku.rs komentarisao je bivši zadrugar, prijatelj i ljuti neprijatelj mnogih učesnika Pavle Jovanović.

On je prvi put otkrio i bitan detalj o Ani i Filipu Mijatovu, čija je priča drmala Zadrugu na početku treće sezone a sada se opet vratila na velika vrata.

Kako komentarišeš ponašanje Mine Vrbaški u rijalitiju i to što se nakon diskvalifikacije Vladimira smuvala sa njegovim neprijateljem Mensurom?

- Mina je takva devojka, ona voli da menja muškarce, njoj je to ko dobar dan, tako da me ne iznenađuje zašto je odmah posle Tomovićeve diskvalifikacije završila sa Mensurom. Razočarala me je jako zbog svog ponašanja jer je pričala jedno pre ulaska u Zadrugu o tom istom Vladimiru a u rijalitiju se ponela potpuno drugačije i sve pogazila, tako da mi je tu skroz pala u očima. Mislim da se sa njom i Vladimirom nije ništa desilo letos u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški...

Da li si u kontaktu sa Mininom majkom, znaš li kako ona gleda na sve što se događa?

- Majka Mine Vrbaški nije previše u medijima, dopisivali smo se nešto preko poruka par puta ranije, ništa mi tada konkretno nije rekla za Minu. Znam da je u šemi sa jednim likom koga poznaje neko moje društvo, a da se on bavi kulinarstvom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović

Misliš li da su Vladimir i Dragana imali nešto letos u Crnoj Gori na moru pre ulaska u rijaliti?

- Ona se viđala sa Vladimirom to znam, jer mi je pakovala problem pre Zadruge. Dala mu je i moj broj telefona. Da li su se viđali i na moru mislim da jesu, ali ne mogu da tvrdim sto posto. Očigledno je bilo da je on potpuno odlepio za njom što je i pokazao dok je boravio u Zadruzi, ona se samo igrala sa njim. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Promo
Vladimir i Dragana...

Znaš li nešto o Filipu Mijatovu?

- Ne znam ništa o njemu, ne poznajem ga lično. Znam samo da je još na početku za Anu Korać izmislio sve priče, a to je i sam jednom prilikom priznao preko vibera mom drugaru koji njega poznaje. On ga je nazvao kada ga je video na televiziji u emisiji, bio je tada u Londonu u nekom klubu i rekao mu je "Brate znaš morao sam malo da izdramim, napravim žrtvu od sebe".

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mijatov i Koraćeva...

Jesi li u kontaktu sa Davidom, znaš li zbog čega je sada toliko poljujan njegov odnos sa Dejanom i Dalilom? Hoće li ući u Zadrugu? 

- U kontaktu sam sa Davidom, ali on nikada nije hteo da priča o tim stvarima niti sam ga ja pitao, za medije čak i ne želi da daje izjave. Sve što mu zasmeta on iznese na svom instagram profilu. David još nije dobio poziv za Zadrugu a nisam ni ja, mada se priča o tome da ćemo obojica ući pošto je ova sezona malo slabija. 

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David Dragojević...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

11.01.2020 22:28

Filip Mijatov je sve lagao. U to smo se uverili. Slagao je Produkciju, Velikog Šefa, zadrugare i TV gledaoce. Ne želim da mu se dozvoli da se sada pere.

Odgovori 10 1