(VIDEO) "Mene niko ne je*e po izolacijama": Iva uzvratila udarac pa svima začepila usta kad je progovorila o Đukiću!

Autor:

Zadruga

08.01.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina zadrugarki prozvalo je Ivu Grgurić na račun njenog morala, a tvrde i da je Lepi Mića štiti zbog navodnog dogovora koji su imali u spoljnom svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva

Ona više nije mogla da ćuti, pa je došla u emisiju radija "Amnezija" kako bi stvari isterala na čistac, a usput se dotakla teme o Filipu Đukiću i glasina da među njima postoji nešto više.

Moja prošlost nije ništa drugačija od njihove sadašnjosti. Mene niko ne je*e po izolacijama niti mi je gurao prste. Ne znam zašto imaju potrebu da me stavljaju u usta. Što se tiče Filipa, prija mi druženje sa njim, ja ću se družiti sa kim god ja želim - rekla je Iva.

Ona priča sa Filipom, spava u izolaciji sa Filipom! Svi se ovde peru preko njene priče, a samo treba iskreno da odgovore na pitanje! - rekao je Lepi Mića.

Filip se u zadnje vreme druži sa III/2, svi smo bili tu. Ja znam da vas ovaj odgovor ne zanima, ali to su činjenice! Niti ću biti sa Filipom, niti koketiram, samo nam prija društvo - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

08.01.2020 21:26

Kako onda Iva ostala trudna pre 3 meseca?