(FOTO) Vladimir Tomović se vraća u "Zadrugu" u velikom stilu? Drvo mudrosti donelo bitnu odluku, saopšten datum povratka?!

Autor:

Zadruga

07.01.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je bio veoma aktivan u ovoj trećoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Pošlo mu je za rukom da osvoji srca nekoliko zadrugarki, ali se uvek vraćao Mini Vrbaški. Međutim, Mini se nije dopalo to što se u novogodišnjoj noći poljubio sa devojkom Isidorom, te je skovala plan kako da ga diskvalifikuje.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

Vladimir je postao sve nervozniji kada je u Belu kuću došao Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imao sukob pre ulaska u Zadrugu. Naime, njih dvojica su se nekoliko puta svađali, ali je sve eskaliralo kada ga je na jednoj od proslava, Vladimir uhvatio za vrat i fizički nasrnuo na njega. Tada je Veliki šef doneo odluku da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

Nekoliko dana potom, pojavio se klip koji je zapalio društvene mreže. U tom video zapisu, prikazan je razgovor Mine i Mensura u kom otkrivaju da im je bio plan da ga izbace iz Zadruge. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur...

Međutim, Tomović je za vreme boravka u rijalitiju uspeo da osvoji srca gledalaca, te bi oni opet želeli da ga vide u rijalitiju. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Zadruga- Pink.rs" neko od fanova je postavio komentar da je Drvo mudrosti rešilo da vrati Tomovića u rijaliti, a ta objava je pokrenula lavinu komentara. 

- Drvo mudrosti je donelo važnu odluku! U komentaru napišite "da" ili "ne" ako (ne)želite povratak Vladimira Tomovića u Zadrugu! Ako više ljudi bude za povratak, Drvo mudrosti prekosutra vraća Vladimira u Zadrugu - pisalo je u objavi.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Objava na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Zadruga- Pink.rs"...

Ostaje da vidimo da li će se veliki zavodnik vratiti u Belu kući ili je ovo samo želja jednog od Vladimirovih fanova. Verovatno će ovaj apel biti upućen produkciji, koja se još uvek nije oglašavala povodom ove objave. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

08.01.2020 17:07

Ne mogu da se prate rezultati glasanja.