(VIDEO) Zola napustio Belu kuću: "Osećam se izigrano i povređeno"!

Autor:

Zadruga

06.01.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sani Ibraimov je sinoć napustio Belu kuću, a kao ovonedeljnog vođu izabrao je Baneta Čolaka. Kao i svake sedmice, i današnji ponedeljak je rezervisan za podelu budžeta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola

Nikola Orozović i Miona Jovanović su zamerili Čolaku na najmanjim budžetima, a onda se javio Lazar Čolić Zola.

- Ja se osećam povređeno i sa neke strane izigrano. Većina ljudi kojima si dao velike budžete, nazivali su te psihopatom najvećim, bolesnikom... Ja ti nikada nisam okrenuo leđa. Mislim na Boru i Matoru. Bio si uz mene kada mi je bilo najteže, ali sam bio i ja uz tebe, rekao si mi neke stvari koje nisi nikome - krenuo je da priča Zola, ali se iznervirao zbog zadrugara koji su galamili, pa je napustio Belu kuću.

- Popušićemo cigaretu kasnije, razgovaraćemo kao drugari - rekao mu je Bane.

- Ja sam očekivao veliki budžet, i ja bih tebio dao veliki. Ja te nikad nisam nazivao psihopatom, niti sam te vređao, nikad te udario nisam. Zameram ti što si dao Milici najmanji jer je rekla dva puta: "Ermina Čolak", znaš da smo zajedno u budžetu. Mogao si drugačije. I za Eda, znaš da ti je Dragana najbolja drugarica, tu si se ogrešio - zamerio je Bora.

Pogledajte kako je izgledala ova situcija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading