(VIDEO) Meni je plan bio da ga izbacim, sve smo lepo odigrali: Mina i Mensur otkrili da su imali zaveru protiv Vladimira!

Autor:

Zadruga

05.01.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Mina Vrbaški je toliko bila zaljubljena u Vladimira Tomovića da je pristala da mu bude samo prijateljica kojoj se on vraćao uvek kada mu ne uspe sa nekom drugom ukućankom.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Mina i Mensur

Nakon ulaska Vladimirovog neprijatelja Mensura, situacija se promenila pa je Tomović sve više bio nervozniji da bi na kraju zbog njegovih provokacija nekoliko puta hteo da se fizički obračuna sa njim.

Kada je prešao sve moguće granice, Veliki šef je morao da reaguje diskvalifikacijom.

Mina nije gubila vreme, već je preko noći ''zaboravila'' Tomovića družeći se sa Mensurom vrlo prisno. Sinoć joj je zadrugar konačno priznao da mu je plan bio da učini sve što će dovesti do Vladimirove diskvalifikacije.

- Znam da si hteo da mu se osvetiš, ja sam svesna toga - rekla je Mina.

- Ja sam ovde ušao da bih njega izbacio, ja sam to odradio. Dobio sam ono što sam hteo. Dobio sam tebe do kreveta, mi smo sve lepo odigrali. Sad je sve okej, nebitno da l' će se on vratiti - govorio je Mensur.

Video možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

06.01.2020 12:21

Dva ološa izbaciše Miloša.