(VIDEO) Isplivale sve tajne sukoba braće Dragojević: Dalila se jadala Kariću kroz kakav je pakao prošla!

Autor:

Zadruga

03.01.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je tokom ranih jutarnjih sati otvorila dušu svom rijaliti cimerku Stefanu Kariću i priznala mu da je postojao rivalitet između bivše devojke Davida Dragojevića, Aleksandre Subotić i nje.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Dalila Dragojević...

Potom se Dalila osvrnula na sve ono što su ona i Dejan Dragojević prošli zbog veze Subotićeve i Davida.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

- Meni je uvek bilo žao Dejana. Ja sam kriva, posle finala "Zadruge 2", ja sam se javila na taj telefon. On (David) je tražio od tate telefon, i on mu nije dao i on onda zove mene. David je lagao da je Aleksandra bila trudna, nije bila trudna. Njemu je Dejan zamerio što mu to David nije rekao. Dejan je plakao kada je ona kao imala spontani. Onda su mene osudili da sam ubila dete, da sam ja nju kao gurnula, ali dete nije ni postojalo. Onda je on ovde priznao da ju je lažno verio, zato što je ona njemu zvocala kako ona nije verena, a ja jesam, jer sam ja nosila pravi prsten, pa je htela i ona. On je nazvao tatu kada bi Dekija video u kanalu, on bi prošao pored njega. To je njemu Deki zamerio. Morala sam da se izjadam nekom - prepričavala je Dalila.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
David i Dejan...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
beban

03.01.2020 14:24

Dalila je veliko zlo. Anakonda stegla Davida u zagrljaj i samo ga pušta da malo udahne vazduh. On nije ni svestan kakav je njegov život. Prilagodio se smrtonosnom zagrljaju.