(VIDEO) Trudna Nadežda Biljić u Zadruzi: Ušla da pesmom pošalje Tomi najjaču poruku!

Autor:

Zadruga

02.01.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna pevačica Nadežda Biljić, koja je veliku slavu stekla učešćem u prvoj i drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", sinoć je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi pevala zadrugarima povodom reprize Nove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Nadežda tokom žurke nije odolela, pa je pozdravila svog izabranika Tomu Panića, sa kojim čeka dete. Biljićeva je to učinila nakon što je otpevala pesmu Darka Lazića "Majko" i poručila Paniću da ga mnogo voli.

- Ovo je bilo za moju ljubav. Najviše na svetu te volim - obratila se Nadežda Tomi pred svim zadrugarima.

Inače, Toma i Nadežda započeli su svoju romansu pred kamerama rijaliti programa "Zadruga". Kada su izašli sa imanja, sreća je kratko trajala, Panić je nasrnuo na nju i u izlivu besa je brutalno pretukao i napravio jezive podlive na licu, sa kojima je Biljićeva javno istupila i oštro ga osudila. Nakon izvesnog vremena u javnost je isplivala fotka pevačicinog pozitivnog testa na trudnoću, zbog čega su odlučili da zaborave na nemili događaj i daju sebi i svojoj ljubavi novu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading