Blistala kao princeza: Luna pevala za zadrugare, Gagi plakao, a onda mu ona priznala, "Umorna sam od svega"!

Autor:

Zadruga

01.01.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je pre nekoliko nedelja raskinula vezu sa Markom Miljkovićem, a Gagi Đogani je želeo da bude siguran da njegova ćerka ne pati, pa ju je ispitivao do detalja razloge njihovog raskida.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Gagi

- Više nije moglo. Puklo je. Baš smo se borili, hteli smo da uspe. Trudila sam se da ostanemo zajedno, ali ne možeš. Bilo je pritisaka, fanovi su mu slali klipove kako ga ja varam. Ljudi su toliko zli. Mnogo puta smo se razilazili i vraćali jedno drugome. Prvi put želim da budem sama, ne želim više emotivne krahove, umorna sam - pričala je Luna.

- Posveti se karijeri, ljubav dođe i prođe. Ti ne moraš da imaš dečka sada. Posveti se mami i sestri. Ljubav ne može da se desi sada, ne može na silu. Ja sam sam sedam godina, ne mogu da se zaljubim - rekao je Gagi.

Inače, Luna je sinoć pevala svoje, ali i najaktuelnije hitove za zadrugare, a Gagi nije mogao da sakrije suze radosnice,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
DJole

01.01.2020 14:07

Luna je TOP devojka. malena beogradjenko samo napred zauvek sa tobom............. svetski a naše

Odgovori 4 23
Dolores

01.01.2020 14:22

Sretna Nova godina... I manje ovakvih naslova koji ne odgovaraju istini... Princeza sramote, prljavštine, nemorala, neskolovanosti, nekulture, jeftinoce itddddddddd.

Odgovori 25 4
jelena

01.01.2020 14:30

Umorna od neuspeha.

Odgovori 26 3
jelena

01.01.2020 14:53

Blistala jeste, otvarala usta jeste, plejbek uz laptop jeste. Pa to ume svako.

Odgovori 23 3