Brak Dragojevića u krizi zbog Karića! Stefan: Dalila me muva na Dejanove oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dalile Dragojević i Stefana Karića poslednjih dana intrigira velelepno imanje na kom je smešten rijaliti "Zadruga 3". Ukućani tvrde da Dalila gaji simpatije prema mladom Kariću, a s obzirom na to da je udata i da je njen suprug Dejan Dragojević u rijalitiju, ova tema je izazvala veliku raspravu u Beloj kući.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić/instagram.com/karic_stefan
Dalila i Dejan...

Tokom preksinoćne emisije "Pitanja novinara" Dalila i Stefan su bili glavna tema, a na pitanje da li je brak Dragojevića poljuljan otkako je rekla da je Karić njen tip muškarca, ona je odgovorila da joj je muž to zamerio.

- Stvarno nisam ni u jednom trenutku rekla da je Karić moj tip muškarca, znam da je bilo pitanje: "Ko je sličan po karakteristikama Dejanu", rekla sam Stefan. Nisam rekla da je totalno isti, rekla sam da je sličnost u pitanju. Desilo se ta žurka, nije mi Dejan rekao ništa tada, ostala sam na žurki jer mi se ostajalo. Pitao me je ko je bio za mojim stolom i rekao da znam vrlo dobro ko nije trebalo da bude tu. Neka ispadne da sam najgora, da sam pogrešila i ja i jesam pogrešila. Ne znam zašto se meni sada lepi to da sam ja pokrenula to sa Stefanom, a on je to uradio.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...

Dragojevićeva je potom rekla da ne postoji šansa da se zaljubi u nekoga.

- Kakvo je to pitanje, ja se ovde ne mogu zaljubiti u bilo koga - izričita je bila starleta, a onda je Stefan priznao da je primetio da Dalila gaji simpatije prema njemu.

- Ona mene stalno gleda nešto bocka, osmehuje mi se. Ja ne znam šta je ovo, odjednom su sve devojke zaljubljene u mene - rekao je Karić, a Dalila mu je odgovorila: "Ja nisam zaljubljena u tebe."

Dejan: Preterala si, moraćeš ovo da mi pojasniš!

Lepi Mića se umešao u raspravu i izneo mišljenje:

- Ma ja znam šta je. Oni su pali u neku bračnu depresiju, nije im više isto u braku, a Dalila je iskoristila Karića da to razbije, a Stefanu je prijala pažnja.

- Ona je mlada, nešto kratko je bila s njim u spoljnom svetu. Dejan ni sa jednom devojkom ne sme da priča ovde. Kad je bila igra pre neki dan, ona je bila kapiten. Ona nije izabrala prvo Dejana, nego mene. Baš mi je bilo neprijatno, bukvalno me muva na njegove oči. Možda je ispalo slučajno, ali nemoguće. Ja bih svoju ženu prvo uvek - rekao je Stefan.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić...

Dalila je nakon ovoga napustila emisiju i počela da plače na sav glas, te da moli produkciju da je pusti da ide kući.

- Ja sam izludela skroz, šta ću, zaigrala sam se, ne znam šta da kažem, pukla sam skroz, pustite me da idem kući, to je to. Usraću se sama sebi u život, pustite me da idem kući. Ljubomorne kalašture - ponavljala je Dalila kroz suze.

Nakon emisije Dejan i Dalila su razgovarali u spavaćoj sobi, te joj je on priznao da joj je zamerio mnogo toga:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila i Dejan...

- Preterala si, moraćeš ovo da mi pojasniš. Znam ja da nema ničega između vas dvoje, ali se u javnost šalje ružna slika, ispadam budala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tomoviću pozlilo zbog Dalile!

Vladimiru Tomoviću je pozlilo jer mu je Dalila Dragojević u više navrata pominjala oca, koji je preminuo pre pola godine. On je sve vreme plakao i tresao se, te je produkcija morala da mu ukaže prvu pomoć i odvede ga lekaru.

- Ja se Vladimiru izvinjavam, preterala sam. I on je mene uvredio, ali to smo samo Dejan i ja shvatili, ja sam to uradila transparentno. Izvinjavam mu se gde god da se nalazi. Gledala sam Tomovića kao druga, bilo je šta je bilo. Odvratno se osećam, jako mi je krivo, još jednom se izvinjavam. Pogodila ga jesam, rekla sam mu da se ne kači sa mnom. Ja sam pogrešila, a i on. Ja sam višei od srca se izvinjavam. Malo mi je glupo što nije tu - rekla je Dalila na konto svađe sa Tomovićem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading