Vladimir napravio haos, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda: Dalila mu pomenula oca, on hteo da pretuče nju i Dejana, pa otišao PREKO OGRADE!

Autor:

Zadruga

28.12.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući nastao je totalni haos kada su posle višečasovne rasprave, Dalila Dragojević i Vladimir Tomović započeli sa žestokim uvredama koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir napravio haos

Svi su posumnjali da je ona potajno zaljubljena u njega, a odmah nakon što je Lepi Mića želeo da odgovori na pitanje Mine Vrbaški, dogodilo se nešto što su svi očekivali.

- Ja mislim da si ti zaljubljena u Vladimira, pa zbog toga radiš ovakve stvari! Mićo, da li misliš da će njihov brak opstati? - pitala je Mina.

Kako je Dalila bila uporna u tome da isprovocira Vladimira i da ga samim tim navede na fizički kontakt, tokom noći je u nekoliko navrata pominjala njegovog pokojnog oca, a svima je poznato da mu je on bio najslabija tačka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila i Dejan Dragojević

- Sve svađe moje sa Dalilom i Dejanom bile su na konto produkcije, ona zna da ona nema ništa protiv njih! - počeo je Lepi Mića.

- Ja imam pitanje! Kakvu ruku ima Dalila dok ti je mazala stopala? - pitao je Vladimir.

- Ja sam njemu mazala, čovek je imao žive rane, a ti nisi uspeo da namažeš onom kome je trebalo - rekla je Dalila.

- Ako posle ovoga neko ostane imun, onda ne znam! - rekao je Vladimir, a onda pokušao da nasrne na nju.

Obezbeđenje je brzinom svetlosti uletelo u Zadrugu, a on je bio toliko uporan da udari Dalilu iz besa da su svi zadrugari dali sve od sebe da ga zadrže i spreče da ona ostvari svoj cilj - da ga diskvalifikuje.

Svi zadrugari su učinili sve kako bi sprečili Vladimira Tomovića da pobegne iz Zadruge, a ono što će zasigurno privući pažnju svih je to što je i Edis Fetić među prvima potrčao i kroz suze posmatrao svog suparnika kako se guši u suzama.

On se pridružio takmičarima koji vole Tomovića i saosećao se sa njegovim bolom, a onda je izgovorio nešto što je u tom momentu oduševilo sve prisutne.

- Biće sve u redu, brate - rekao je Edis.

On nije želeo da se nameće dok su uz Vladimira stajali njegovi bliski ljudi iz Bele kuće, pa se ubrzo povukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zvonko

28.12.2019 10:12

Vladimir puca. Gotov je. Ili će prebiti nekoga ili će pobeći preko ograde.

Odgovori 14 2
psihijatar

28.12.2019 18:25

Ume da provocira, a ne ume da istrpi provokacije