Janjušu ugrožen brak zbog afere sa Šopićkom, žena mu poručila samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

28.12.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igrač, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, u treću sezonu rijaliti šou programa Zadruga ušao je kao stara kajla i oženjen čovek. Iako je potencirao da je veran svojoj supruzi i da mu je porodica na prvom mestu, to je pobio onog časa kada je na stepenicama u Beloj kući imao intimni odnos sa Ivanom Šopić. Janjušev kum Marko Paunović za Republiku je prokomentarisao ovu aferu, ali i otkrio da li je ovom aferom Markova žena stavila tačku na njihov brak.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš, Ena i Ivana

Kako nam je rekao Marko, on je šokiran da se Šopićeva hvali njenom i Janjuševom intimnošću, za koju ne veruje da se desila, ali ne može sa sigurnošću da tvrdi da nije jer je kod njegovog kuma sve moguće. 

- Ne mogu da shvatim da je Ivana to pričala javno, da se desilo to na stepenicama. On ne bi imao problem to da kaže sam. On je jako pozitivna osoba, ume nekada da pretera sa tim šalama, ali poznajući njega, ona nije njegov tip devojke. Njegov humor treba shvatiti. Ja razumem da on tamo ima potrebe, njega je to verovatno uhvatilo bilo, ali ga je popustilo brzo što se nje tiče. Ne kažem da je nemoguće da se zaljubio, pre mislim da mu je možda ona neki paravan za nekog drugog, jer da se zaista zaljubio u nju - skakao bi do plafona, takav je Janjuš. Njegov tip je bila Ana Korać u prvoj Zadruzi. Vrlo je omiljen među ženama i on to zna. Lud je jako, svašta nešto kaže, svašta uradi. Mislim da je shvatio da tamo opstaju samo oni koji imaju neke afere i guraju do kraja sa tim, pa se zaigrao - rekao je on i dodao da Janjuševa supruga nerado prati rijaliti, jer su joj teško pale priče da je u prvoj sezoni imao aferu sa Anom Korać:

Foto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ivana, Ana i Janjuš

- Markova supruga ne prati rijaliti pomno jer zna kakav je on čovek. Ona se opekla u prvoj Zadruzi kada se ono sve desilo sa Anom i kada je rekla neke stvari, zato se sada distancirala. Njega je ona ispratila u rijaliti zajedno sa mnom, mi smo se videli noć pred ulazak sa njim i na sam dan ulaska. Tada mu je dala savet da bude ono što jeste i da radi sve što mu se kaže, čak je rekla da, i ako budu neki zluradi komentari, neće se obazirati na njih jer ga poznaje.  Normalno je da on reaguje burno tamo oko cele priče kada brak može da mu bude ugrožen. Da je slobodan bilo bi drugačije, on ne podnosi nepravdu i verovatno se zato tako i ponaša - branio je on svog kuma Marka Janjuševića Janjuša i dodao da smatra da zadrugar u rijalitiju nema nijednog prijatelja.

 

 

Podsetimo Marko Janjušević je tokom jedne od žurki u Zadruzi pod dejstvom alkohola bio veoma prisan sa Ivanom Šopić sa kojom je po njenoj priči (poverila se Matoroj) imao intimni odnos na stepenicama Bele kuće gde kamere ne snimaju. Kako se to pročulo po imanju i izašlo u javnost Janjušu nije bilo nimalo svejedno. Iako je tvrdio da to nije istina, po njegovom ponašanju moglo se zaključiti da se ipak desilo nešto jer u suprotnom ne bi bio tako uzrujan, besneo i psovao. Očito se Janjuš pokajao za svoj postupak pa ga sada izjeda griža savest i pokušava da se iz cele priče izvuče ne ukaljan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

29.12.2019 10:02

Janjus je interesantan samo da razgovara sa svim zadrugarima pojedinačno. Ne trebaju mu afere.