(VIDEO) Edo pred svima prstićima zadovoljio Draganu ispod pokrivača: Mitrova se pravila da se ništa ne dešava a onda ju je odao uzdah!

Autor:

Zadruga

24.12.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je rešila da malo odspava u toku dana, a onda joj se pridružio njen izabranik Edis Edo Fetić koji joj je "grejao" leđa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis obrađuje Draganu

Dok je Dragana navodno dremala, Edo ju je sve vreme mazio i ljubio, te Mitrova nije mogla mirno da spava.

Dok je na krevetu pored bila Iva sa Markom Đedovićem, ona je bez pardona zavukla svoju ruku ispod pokrivača i nameštala Edovu kako se čini u video snimku na njeno intimno područje. 

Po pokretimo Edove ruke može se naslutiti da je krenuo u akciju, a Draganin izgled lica je bio i više nego dovoljan da se nešto dešava i da joj jako prija.

Podsetimo nedavno je novopečeni par rešio da objavi da su ponovo stupili u vezu, iako je Edo još uvek u braku sa Zilhom Karišik Fetić. Dragana je donela odluku da se nakon toga distanicira od Vladimira Tomovića sa kojim je odavno prešla granicu prijateljstva. Međutim, ovaj ljubavni četvorougao ne prestaje da podiže prašinu u javnosti.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija od 3 minuta :

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading