Otkriven pravi razlog Ermininog ulaska u "Zadrugu": Pašovićeva uhodila Osmana Karića, slala mu golotinju i pozivala na se*s, a sad želi njegovog sina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Ermina Pašović nabacivala se Osmanu Kariću u želji da ga zavede i postane njegova ljubavnica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Osman Karić i Ermina Pašović...

Kontroverzna starleta iz Bosne grabila je na sve načine da se domogne Beograda, rijalitija i žutih stranica domaćih tabloida. Kada je videla da je otac Stefana Karića Osman postao poznat i da ga ima sve više u medijima, a da je dobrostojeći, rešila je da počne da ga zavodi, ali na specifičan način.

- Ermina je bacila oko na bogatog biznismena i dala se u zavođenje, za koje nije birala sredstva. Ona je njega pronašla na Instagramu, gde je započela konverzaciju. Prvo je bila fina, kao i njene poruke koje mu je slala. Kada je stekla njegovo poverenje i kada je počeo da joj odgovara na poruke, slala mu je fotografije lascivnog sadržaja, ali nikada nije slikala glavu, tako da Osman nema pojma da mu je Ermina, koja je sada u "Zadruzi", pisala na Instagramu i zavodila ga. Fotke su postajale sve provokativnije, kao i njene poruke. "Biću tvoja seksualna robinja, ima da ti ispunim sve seks-fantazije. Sve ono iz tvoje najprljavije mašte biće moja zapovest. Niko ne mora da zna, biću tvoja tajna. Osmane, kralju moj", glasila je jedna od poruka. Kako on nije odregovao, ona se bacila na Gagija Đoganija i Baneta Čolaka jer nije želela da propusti priliku da postane zvezda - priča Erminina drugarica koja je upoznata sa njenim mračnim tajnama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović...

Kada je Osman iskulirao, Ermina je poludela i sada hoće da mu se osveti preko Stefana

- Nakon što je popila korpu od Osmana jer on nije želeo da se vidi sa njom, ona je ipak ušla u "Zadrugu". Pre toga je saznala da će i njegov sin Stefan postati deo rijalitija. Skovala je plan da ga zavede kako bi se osvetila njegovom ocu jer nije želeo da bude njen. Sa Čolakom je raskrstila, Gagija želi samo kao prijatelja, ali mladog Stefana želi za dečka. Već je počela da plete mrežu oko njega. Non- stop ga gleda i zavodi, baca mu signale da ga želi. Ni on ne zna da je Ermina muvala njegovog oca i da mu je slala gole fotke, da zna, ne bi je ni pogledao. "Majmun me je odbio, nije hteo da mu budem ljubavnica. Sada ću da mu zavedem sina, ima da mu uzmem sve pare koje ima. Do prosjačkog štapa ću da ga dovedem kada mali odlepi za mnom", rekla mi je Ermina pred ulazak u "Zadrugu". Stefan je lak na alkoholu, kad malo popije, on se izgubi i ne zna šta radi. To će Ermina iskoristiti da ga smuva i da ostvari svoj užasni plan. Nadam se da će ga otac na vreme upozoriti kakva je ona zmija - završava dobro upućen izvor Rijalitija.

Biću tvoja seksualna robinja, ima da ti ispunim sve seks-fantazije, glasila je jedna od poruka

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina se svetila Čolaku!

Ermina Pašović je pozajmljivala pare Banetu Čolaku, a onda mu je pretila da će biti mrtav ako joj ne vrati.

Ona mu je na zajam dala pozamašnu sumu novca uz izgovor da ne mora da joj vrati jer je ona zaljubljena u njega. Međutim, kada je on ušao u "Zadrugu", ona je počela da ga ucenjuje batinama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Pokopala Gagija Đoganija!

Ermina Pašović osula je drvlje i kamenje po svom nekadašnjem drugaru Gagiju Đoganiju kada je ušla kao njegova podrška u "Zadrugu", a onda se okrenula protiv njega.

Pričala je kako mu je davala milostinju i kako nije imao hleb da jede, kao i to da je ona bila njegova podrška iz čistog sažaljenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

24.12.2019 11:09

Pričala je kako je Gagiju davala milostinju i kako nije imao hleb da jede, kao i to da je ona bila njegova podrška iz čistog sažaljenja.