(VIDEO) ŠOK PRIZNANJE: Kariću platili 3.000 evra da bude sa Ivom?!

Autor:

Zadruga

23.12.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić i Stefan Karić privukli su ogromnu pažnju dok su bili u vezi, a sada kako više nisu zajedno, brojne spekulacije na konto njihovog odnosa skoro svakodnevno tresu društvene mreže. Međutim, pošto se navodno izlanuo da je bio plaćen da bi bio sa njom, napravila se prava bura.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Iva

Naime, Karić je tokom jednog pijanstva žestoko uvredio svoju bivšu devojku nazivajući je prostitutkom, a onda se navodno i izlanuo kako je vezu sa njom naplatio 3.000 evra.

- Stefan je rekao da 3.000 evra honorar koji su mu platili da bude sa Ivom, nije vredno da pravi budalu od sebe više - glasi komentar sa jedne Fejsbuk stranice, koji je brzo izazvao šok brojnih fanova.

Foto: printscreen/ Facebook/Zadruga-Pink.rs

- Ako je tako onda je prodana duša. Meni oboje deluju da između njih nema emocija. Videlo se da je fejk - glasio je sledeći komentar.

Foto: printscreen/ Facebook/Zadruga-Pink.rs

- Stefan je za 3.000 evra honorara bio sa Ivom, a ne Iva sa njim - nastavljaju se komentari koji izazivaju sveopštu sumnju u zadrugara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šofer

23.12.2019 20:52

Dobar honorar je dobio.

MladenBg

30.12.2019 17:07

3000 e ovom tupsonu... katastrofa!!!!!!! Ne razumem za sta ga jure ove zene.... mutavi Radivoje.... tupson....