Jezive optužbe: Nakon što je novi učesnik izjavio za Tomovića da je pedofil, oglasio se Vladimirov brat!

Autor: Alo.rs

Zadruga

23.12.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće belaja zbog Mensura!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladan Tomović

Pre dva dana velelepno imanje u Šimanovcima postalo je bogatije za dva nova zadrugara, i to Zoricu Marković i Mensura Aljanpašića.

Novi zadrugar je iz Bara, sugrađanin Vladimira Tomovića koji nije imao reči hvale za njega, te ga je čak nazvao pedofilom i homoseksualcem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Aljanpašić

Brat Vladimira Tomovića oglasio se putem medije i izneo sve što zna o Mensuru:

- Momka znam samo iz viđenja, nikada nisam pričao sa njim. To što je nazvao mog brata homoseksualcem i pedofilom, to je više ispričana priča. U svakom rijaltiiju se hvataju za to i uvek je izvor nepoznat (blizak produkciji, poznanik), tačnije nerelevantan - rekao je Vladan, a zatim dodao da ne zna koje su bile Mensurove namere kada je izjavio nešto tako o svom sugrađaninu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rajko

24.12.2019 09:21

Mensur tvrdio da je Tomović jurio, hvatao i varao maloletne devojke. A posle tvrdi da je homić. A mi smo gledali u Zadruzi kako je dobar osvajač žena. Zaključujem da Mensur laže da je Tomović homo.