Lazar Jeremić raskrinkao pakleni plan Dragane Mitar: Na Jovanovom rođendanu mi je sve priznala za Edisa!

Autor: M. MIŠKOVIĆ

Zadruga

21.12.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge, Dragana Mitar, podigla je veliku buru svojim učešćem u rijalitiju. Pogotovo otkako je u šou ušao i njen partner iz spoljnog sveta Edis Fetić. Ovaj njen postupak šokirao je Draganinu porodicu, ali i njene prijatelje poput Lazara Jeremića, koji je za Republika.rs otkrio kakva su zapravo osećanjanja Mitrove.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/Paparazzo Lov // DNK
Lazar i Dragana

Jeremiću je poznata Draganina veza sa Edisom, čak mu se lično poveravala vezano za njega, te je i on sam iznenađen njenim ponašanjem.

- Dragana i ja smo pričali o celoj situaciji vezano za Edisa na njenom rođendanu, kada sam ga i upoznao i mogu slobodno da kažem da Tomović nije uopšte bio pomenut - rekao je Lazar.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić

Jeremić nije imao konkretan odgovor na naše pitanje da li je sve zapravo Draganina taktika:

- Dragana je meni rekla da ulazi u rijaliti da se igra i da je zadovoljna uslovima. Tako da, ne možemo nikako da kažemo da se ona sada pogubila u svemu tome, jer je nemoguće, nije prvi put u rijalitiju - rekao je Lazar, koji je otkrio da je u kontaktu sa Draganinom majkom, a potom je prokomentarisao i mogućnost da njegova drugarica ostati bez starateljstva nad sinom Jovanom:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dragana Mitar

- Čuo sam to, ali ne znam koliko su istinite te priče. U kontaktom sam sa njenom majkom, ali ne bih da komentarišem te privatne stvari, ona je u šoku zbog svega što se dešava, kako zbog Draganinog ponašanja, tako i zbog Edisa - rekao je on. 

Kada smo ga upitali, da li su svi šokirani činjenicom da je Edis oženjen čovek, on je dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Edis

- Pa ne, ali ja bih se, lično uvek brinuo o sebi i svom životu, a nikada tuđim - rekao je on zagonetno i dodao da nema u planu ulazak u Zadrugu, zbog velikog broja obaveza koje mora da ispoštuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading