(VIDEO) Krah braka na pomolu! Dalila bacila oko na drugog: Postoji muškarac u "Zadruzi" koji mi se dopada, ali neću reći ko je!

Autor:

Zadruga

17.12.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Rade Lazić je pre nekoliko dana priznao Dalili Dragojević u pabu da mu se ona dopada, ali da ne želi da pokušava bilo šta, smatrajući da to može ugroziti njen odnos sa suprugom Dejanom Dragojevićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

Ona je zatim u emisiji "Pretres nedelje" priznala da je to nije dotaklo, jer smatra da je to izjavio samo zarad rijalitija, a Marija Kulić je odmah posumnjala u njeno izlaganje.

Sa mnom ovde ne može niko da se sp*da, da je to stvarno mislio, onda bi to bilo okej. To što je Rade rekao sinoć, da je iskreno, rekla sam da poštujem i otišla sam. Ja sam njemu dala lopticu za najomraženijeg, jer me je ogovarao. Rekao je da je njegova veza sa Marijanom stabilnija nego neki brakovi, zna se na šta je mislio", rekla je Dalila.

Meni Dalila sa ovim izlaganjem deluje kao da bi ostavila Dejana", rekla je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Međutim, nastao je skandal kada je Dalila ubacila crv sumnje da joj se neki od ukućana potajno dopada, a to je ujedno izazvalo i burne reakcije svih.

Sluštajte ovako: Dalili da se neko dopada u kući to sigurno ne bi bio ni Rade, ni Vladimir, to bi bio neko treći. Ja ne gledam ko je koliko imao devojaka, ni kakav je šmeker, Dalila gleda druge karakteristike muškarca. Ovde postoji jedan muškarac koji ima osobine kao Dejan i koji bi mi se dopao, da sam slobodna! Neću reći ko je taj", rekla je Dalila i dodala:

Sad si samo bacila rovca ovde, da bi te svi pitali! Želiš da budeš Vladimir, ali ti nisi kapacitet muškarca koji može da bude dominantan", rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte ceo video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

17.12.2019 10:45

Dalila glumi da bi bila u kadru. Niko nju ne bi mogao da istrpi osim Dejana.