Dragana ne voli Edisa sve laže: Brat Vladimira Tomovića kivan na Mitrovu!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.12.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Vladimira Tomovića, Vladan, oglasio se pošto je čuo da se Mitrova sa đetićem samo igrala, a da voli čuvenog gospodina Tortu. Njemu se te reči nisu nimal odopale, pa je opleo kao nikada pre.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir sa bratom Vladanom

- Dragana je lagala. Ona ne voli Edisa, već ono što joj je on pružao. Očigledno je da je njoj prijalo sve ono sa Vladimirom, jer da nije rekla bi mu: 'Stop'. Po njenoj priči ispada da je Vladimir nju silio na nešto, a svedoci smo da je ona njega izazvala one noći koja je sporna. Što se nas tiče, hvala Dragani, jer ona definitivno nije žena za Vladimira - izjavio je on. 

Dragana je, navodno, prvo rekla da se samo igrala sa Vladimirom, a onda i da joj je on poslužio da se osveti Edisu, kao i da je Edo jedini čovek kog ona voli. Međutim, ubrzo je pogazila svoje reči pa ponovo završila ispod pokrivača sa Tomovićem.

Dragana je, podsetimo, rekla kako do odnosa nije došlo, bez obzira na glasine.

- Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski... Ja sam odbila da imamo intimni odnos. Čovek se pored mene zadovoljavao. 'Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali odnos. Tada sam ga nazvala 'zeka-peka', šalili smo se - zaključila je tom prilikom bivša Modelsica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

16.12.2019 18:15

Sponzoruša ne voli nikoga. Voli samo pare.